SEnin cocugun var miBu cümleyi kuranlara genelde kızıyorum
Ama bu cümleyi hakkettiginizi düşünüyorum. .
Madem ki istemiyorsun sana gönderilen can için sukredecegine ağlayıp sizliyorsan korunmyi birakmayacaktin. Açık ve net... daha fazla istemiyorum hazır değilim diye şikayet edip durma burda bu anı yaşamak için canını verecek insanlar var.. onlara saygısızlık etme.
Sen buyuksun rabbım hakkedene nasip et evlat sahip olmayı.
vayyy arkadaşım güzel komuşmuşsun ...o ağzını yerim senin..Bu cümleyi kuranlara genelde kızıyorum
Ama bu cümleyi hakkettiginizi düşünüyorum. .
Madem ki istemiyorsun sana gönderilen can için sukredecegine ağlayıp sizliyorsan korunmyi birakmayacaktin. Açık ve net... daha fazla istemiyorum hazır değilim diye şikayet edip durma burda bu anı yaşamak için canını verecek insanlar var.. onlara saygısızlık etme.
Sen buyuksun rabbım hakkedene nasip et evlat sahip olmayı.
dualarımız bütün bebeklerle ve annelerle:)öyle yapmaya calisiyorum güzel taraflarindan bakmaya calisiyorum ama dedigim gibi mide bulantilari bas agrisi sabahlari yataktan dövülmüs gibi kalkmam agzimin tadi olmamasi hic bisey yiyememem beni bu duruma itiyo biraz da birazdan doktora gidicem dua edin bana ..
olur böle gel gitler canım durumunuz nasıl bilmiyorum ama bizim 1.5 yıl korunduk gezeriz falan diye bi sor hiç gezebildik mi hayır hep bi eksik hep bi gider çktı yeri geldi bi cafeye çay içmeye bile gidemedik şimdi 1,5 aylık hamileyim 1 hafta bile olmadı öğreneli bebeğimi gel gitlerim benimde oluyo bakabilecez mi hayatımızı kısıtlayacak falan diye içimdeki ses konuşuyordu taki 2 gn önce kanamam gelene kadar dizlerimin bağı çözüldü o akşam sabaha kadar ağladım kaybetme korkusundan cnm şimdi iyiyiz şükür eşim esmer ben beyaz tenliyim eşim kömür gözlü ben mavi gözlüyüm çok merak ediyorum kime benzicek diye eşim ultrasonda görünce tamamen değişti endişeli üstüme çok düşüyor onu yedin mi bunu yedin mi haplarını içiyor musun falan diye soruyor ki benim eşim çok ince düşünen biri değildi o meleği kucağına alınca inan herşey değişecek ve kendine çok kızacaksın ondan vazgeçmek istediğin düşüncesi gelince aklına sen çok gzl bi anne olacaksın sevdiğin kişiden içinde büğüttüğün bi bebek varöyle yapmaya calisiyorum güzel taraflarindan bakmaya calisiyorum ama dedigim gibi mide bulantilari bas agrisi sabahlari yataktan dövülmüs gibi kalkmam agzimin tadi olmamasi hic bisey yiyememem beni bu duruma itiyo biraz da birazdan doktora gidicem dua edin bana ..
Hamileyim çok şükür.ustelik 22 yaşındayım.SEnin cocugun var mi
Amin amin canım. Normalde niye korunmadiniz diye kimseye yazmam ama bu çok farklı. Ben hamile kalmak için çok uğraştım kendimden biliyorum forumda böyle yazarları görünce delirip ağlıyordum.vayyy arkadaşım güzel komuşmuşsun ...o ağzını yerim senin..
konuyu okuyunca çok çok sinirlendim..ama benim yerime konuşmuşsun
ALLAHIM isteyenlere nasip etsin bebeği..
Aglama cnm. Bebegini uzme..hissediyor herseyini minisin.Hamileyim çok şükür.ustelik 22 yaşındayım.
Amin amin canım. Normalde niye korunmadiniz diye kimseye yazmam ama bu çok farklı. Ben hamile kalmak için çok uğraştım kendimden biliyorum forumda böyle yazarları görünce delirip ağlıyordum.
3 haftalikmis tahmin ettigim gibi
Teşekkür ederim beni anladiginiz icin güzel dilekleriniz icin :) bugün biraz kendime geldim midem cok bulaniyo dedim ya zorladim kendimi yedim cikarmamaya calistim o beni biraz toparladi sanki daha iyiyim galiba :)) insallah insallah allahim size de nasip eder dualarim sizinle :) umarim dediginiz gibi olur pisman olmam :)Aferin sana öyle sevindimki boyle dusunmene çok yakında hissettigin olumsuzluklar geçecek helede onu kucağına aldığında bak bizde buradayız ne zaman ihtiyacın olursa yazarsin belki elimiz kolumuz yetismez ama destek oluruz sana bilmedigin seylerde yardim ederiz.... Yavaş yavaş ismini düşünürsün kizmi erkekmi merakı baslar yakında :)) Allahım ne olur ne olurrrrr banada,isteyen tüm kardeslerimede nasip et
Asla olmayacaksin.. onu yetiştirecek sekil verecek sensin.dogsun ilk kez anne desin bu yaşadıklarını hatırlayinca tuhafina gidecek.dahada güzel olacak sen kararlı ve azimli ol yeterki :)) buralardayim olurmu merak ettiğin birşey olursa yada yardıma ihtiyacın ne zaman istersen yaz bebisinede kwndinede iyi bak annesi görüşürüz :))Teşekkür ederim beni anladiginiz icin güzel dilekleriniz icin :) bugün biraz kendime geldim midem cok bulaniyo dedim ya zorladim kendimi yedim cikarmamaya calistim o beni biraz toparladi sanki daha iyiyim galiba :)) insallah insallah allahim size de nasip eder dualarim sizinle :) umarim dediginiz gibi olur pisman olmam :)
çok güzel yazdıkların maşaallah sana bebeğine sahip çık onun senden başka kimsesi yok sana muhtaç her kadın için bebeği en özeldir sende hamileliğinin tadını çıkar eşinide ihmal etme ani duygullığın gittiği için çok sevindim mutluluklar diliyorum canımSimdi hepsini hayal ediyorum. Daha simdiden kizmaya basladim kendime. Hamileligin verdigi duygusallikti bence bendeki ne istedigimi bilmiyordum. Daha once bana sorduklari zaman bebek olursa ne yapacaksin diye dogururum ne yapacagim ondan güzel sey mi var diyordum hic de üzülmem diyordum neden böyle oldu bilmiyorum. Ama kendime geldim ben. Daha beni duymadigini düşünüyorum ama eşim calistigindan dolayi sürekli yalniz kaldigim icin onunla konusmaya basladim :) ilk yaptigim testi ilk hamilelik belgemi felan onun icin sakladim simdiden :) alismaya calisiyorum ona özür diledim ondan benim annemin bana yaptigini bende ona yapip lanet etmemeliyim dogurdugum güne tipki benim gibi onun da sucu yok.. Kalbim böyle rahatladiktan sonra eskisi kadsr mide bulantisi felan da kalmadi. Anlastik galiba aramizda iyiyiz simdilik ama hep sizlerin sayesinDe :)