- Emoji Skoru
- 55
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi mavikelebek3
Merhaba kızlar,
Beklenen adetime 4 gün kala hcg 61.7 ve hamile olduğum müjdesini aldık![Anne Adayı :anneadayı: :anneadayı:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk78.gif)
beklenen adet tarihim yarın. Cok fazla kasık ağrım oluyor. Ayakta kaldigim zaman ağrı artiyor yatip dinlenince geçiyor. Doktorumla telefonda konustuk yarin tekrar kan vereceğim ve hcg artışını bildireceğim. Henuz kontrole cagirmadi haliyle. Bebegim suan iyice tutunmaya calisiyor. Ona yardimci olmak icin neler yapabilirim? Nelere dikkat etmeliyim? Ne yemeli ne yememeliyim? Normalde gunde 1 paket sigara iciyordum suan 1-2 tane iciyorum cok buyuk problem bence nasil tamamen kurtulabilirim? Evimizde kedi besliyoruz.. aşıları tam.. doktorumuz bir problem olmaz demişti ama evinde hayvan besleyenler nasil önlemler aliyor??
Hem ben hem de yeni annelerin bilgilenmesi icin tecrübelerinizi rica ediyorum![KK9 :KK9: :KK9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Beklenen adetime 4 gün kala hcg 61.7 ve hamile olduğum müjdesini aldık
![Anne Adayı :anneadayı: :anneadayı:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk78.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Hem ben hem de yeni annelerin bilgilenmesi icin tecrübelerinizi rica ediyorum
![KK9 :KK9: :KK9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)