Of aynı ben. Ben de yeni öğrendim ve ilk söylediğim acaba dış gebelik mi, kimyasal mi.. Hiç sevinemedim. Buralarda çok mu takılıyoruz bilmiyorum ki :) ben de yarın vercem kanTeşekkür ederim
Canım olumlu düşün ben de gebeliğimin 5+4 ündeyim dün doktora gittim keseyi gördük 5. Haftada kese görünüyor ama kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi bu da 7. Haftaya denk geliyo olumlu düşünmelisin insallah rabbim gönlüne göre verirHiç bilmemek mutluluk galiba. Yaklaşık 8. Haftaya kadar kese kalp atışı net olmuyor sanırım. Daha bir ay var neredeyse. Olumluyu düşüneceğiz mecbur.
Böyle zamanlarda doktorunu çok iyi seçmelisin canım benim arkadaşım önerdi birini gittim çok iyi dedi bana iyi gelmedi kendi bildiğime gittim o kadar güzel konuştu ki benimle dinledi beni bence bizi rahatlatan doktorumuz olmalıBiz yeni denemeye başladık ve ilk gebeliğim ama korkunç geçiyor şu ana kadar. Doğru düzgün hiçbir şeyine sevinemedim.Muayeneden de bir şey anlamadım. 2 aylık olana kadar falan gitmemek lazım herhalde ne bileyim ya. Çift çizgi var ama garanti değil, kanda var ama düşük olabilir, kese yok dış gebelik olabilir pff sürekli bir aması var bu işin. Hiç keyif almıyorum Allah affetsin.
Ben hcg değerime sadece bir kez baktırmıştım doktorum keseyi görmeye odaklandığı için.kese görünene kadar ben de umutlanmak istemedim.sabrettim.iki gün önce doktora gittim kese göründü kalp atışı var çok şükür.sabırlı olun devamlı kafanızı takmayın her şey gönlünüzce olur inşallah sağ salim görünür bebeğinizMerhabalar. Yeni idrar testi yaptım pozitif. Sağlık ocağına gittim kan verdim yarın alicm.yalniz burada okuduklarimdan sanırım tam sevinemiyorum. Ya dış gebelikse ya hcg değeri yükselmezse. Kalp atışını duyamayan varmış. Hep tereddüt. Yaklaşık 7 8. Haftaya kadar böyle olacak sanırım.
Neden hep olumsuzu düşünüyorum onu da bilmiyorum.
Ya sağlıklıysa, ya çok tatlı bir bebek olarak dünyaya gelirse? Bu da olumlu tarafı, bir de bu açıdan bakın.Merhabalar. Yeni idrar testi yaptım pozitif. Sağlık ocağına gittim kan verdim yarın alicm.yalniz burada okuduklarimdan sanırım tam sevinemiyorum. Ya dış gebelikse ya hcg değeri yükselmezse. Kalp atışını duyamayan varmış. Hep tereddüt. Yaklaşık 7 8. Haftaya kadar böyle olacak sanırım.
Öyle tabi doktor çok önemli ama deneme yanılma işte. Gitmeden bilemiyorsun.Böyle zamanlarda doktorunu çok iyi seçmelisin canım benim arkadaşım önerdi birini gittim çok iyi dedi bana iyi gelmedi kendi bildiğime gittim o kadar güzel konuştu ki benimle dinledi beni bence bizi rahatlatan doktorumuz olmalı
merhaba hayırlı olsun umarım sağlıklıdır. o tereddütler maalesef bitmiyor. bende dış gebelik, kimyasal gebelik diye korkmuştum ama gittiğim doktor dış gebelik ihtimali düşük bir şey neden aklınıza getiriyorsunuz anlam veremiyorum demişti. kalp atışını duyunca aman ya kalbi durursa aman ya kromozom bozukluğu varsa, erken doğarsa. Annelik böyle böyle başlıyor işte. Abartmamak kaydıyla az bir şey endişe iyidir.Merhabalar. Yeni idrar testi yaptım pozitif. Sağlık ocağına gittim kan verdim yarın alicm.yalniz burada okuduklarimdan sanırım tam sevinemiyorum. Ya dış gebelikse ya hcg değeri yükselmezse. Kalp atışını duyamayan varmış. Hep tereddüt. Yaklaşık 7 8. Haftaya kadar böyle olacak sanırım.
Aynen canım içini ferah tut sen iyi olur insallah herşeyÖyle tabi doktor çok önemli ama deneme yanılma işte. Gitmeden bilemiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?