• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olduğumu nasıl anlayabilirim? İstemiyorum.

Imbendis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2020
3
0
1
23
Merhaba kızlar. Acil desteğinize ihtiyacım var lütfen bilgili deneyimli biri yardımcı olsun. Geçen hafta cumartesi ilk defa ilişkiye girdim. Zarın kanaması oldu 2 gün kadar azar azar pembe olarak. İlişkide hep prezervatif kullandık ama sadece 1 kere çok az bi zaman kullanmadık. Onda da boşalma vs hiçbişey olmadı. 2-3 gün sonra tesadüf regl oldum. Bunlardan sonra geçen gün başım dönmeye başladı. Ama çok hafif bi baş dönmesi hatta dönüp dönmediğini anlamadım bile. Ama içime bi kurt düştü ya çıkmadı ı günden beri. Bugün dayanamadık aldık bi gebelik testi yaptım. Negatif çıktı sonuç. Ama hala işkilleniyorum. Olabilir mi var mı böyle bir ihtimal? Pazartesi günü doktora gidicem ama o zamana kadar içim içime sığmıyor işte birisi akıl versin lütfen

İmkansız değil ama baya düşük bi olasılık sizinki. Milyonda bir ihtimali tutturduysanız da hepimiz ayakta alkışlarız sizi.

İmkansız değil ama baya düşük bi olasılık sizinki. Milyonda bir ihtimali tutturduysanız da hepimiz ayakta alkışlarız sizi.
Cidden ben de öyle düşünüyorum daha doğru düzgün ilişkiye girmeden boşalma bile olmadan nasıl olabilir ki insanlar yıllarca uğraşıyor bunlar için

evli misiniz? degilsiniz diye dusunuyorum. boyle hissedecekseniz girmeyin iliskiye.. nedir derdiniz yani.. her seferinde bu siniri stresi mi yasayacaksiniz? hicbiri tek basina korunma yontemi degil.. ya daha dikkatli korunun.. daha bilincli olun.. yaptiginiz fiilin sonuclarina katlanin. ya da kaldiramayacaksaniz girmeyin bu yola.. bayiyor bu konular artik beni.

Gerçek hayat öyle Türk filmlerindeki gibi bir iliskiyle hamile kalıncak bi hayat değil cnm. Regl oldun sen de söylüosun imkanı yok yani.

Birkere daha 4 gün geçmiş üzerinden.. Hamileliğin oluşması falan 10 günü bulan birşey. 4 günde daha sperm.yumurtayı bulamamıştır 😒
Bu şekilde hamilelik zor ama imkansz değil
Çocuk istemiyorsanız çift koruma yapın .. Ama şu da bir gerçek ki "Cinselliğin olduğu yerde ne olursa olsun risk her zaman vardır"

Hahaha gece gece güldüm ya hele istemiyorum kısmına. Millet ana baba olabilmek için debelenip duruyor ne paralar döküyor akıl almaz şeyler yapıyor siz istemiyorum diyorsunuz. Nasipdir boyle şeyler. Yapıyorsanız bir iş sorumluluğu almak gerekir. Ki hamile değilsiniz sizin belirtiler psikolojik.

Back