- 23 Nisan 2020
- 8
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi Iremkoc2698
Merhabalar adetim 3 gün geçikti bi 15 gün öncede eşimle birliktelik oldu yani korunmasız dün bi test yaptım negatif çıktı ama akıntım falan var sizde nasıl oldu sizce tekrar test yapmalımıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi deniyim sabah o zamanOlmazsan sabah ilk idrarla tekrar yap canım
Akıntın ne şekilde oluyor?Merhabalar adetim 3 gün geçikti bi 15 gün öncede eşimle birliktelik oldu yani korunmasız dün bi test yaptım negatif çıktı ama akıntım falan var sizde nasıl oldu sizce tekrar test yapmalımıyım
Sıklıkla beyaz bi akıntım varAkıntın ne şekilde oluyor?
Jel gibi mi yoksa su gibi miSıklıkla beyaz bi akıntım var
Jel gibi kıvamlı yaniJel gibi mi yoksa su gibi mi
Benim de su gibi iç çamaşırım sürekli ıslanıyor. Test yaptınız mı acaba? Çünkü bende de adet gecikmesi var ama daha test yapamadımJel gibi kıvamlı yani
Evet dün yaptım ama negatif çıktı yani ben biraz erkende yapmış olabilirim çünkü 3 gün geçikmem var benim daha bugünle 4 oldu işteBenim de su gibi iç çamaşırım sürekli ıslanıyor. Test yaptınız mı acaba? Çünkü bende de adet gecikmesi var ama daha test yapamadım
Evet dün yaptım ama negatif çıktı yani ben biraz erkende yapmış olabilirim çünkü 3 gün geçikmem var benim daha bugünle 4 oldu işte
Bel ve kasık ağrımda çok şu durumda acabalar çok olunca insan merak ediyo tabiAra ara devam edin bence. Adet olmadığınız sürece hala umut vardır. Ya da en kolayı kan verin. İdrarda önce kana geçiyor hcg
Bel ve kasık ağrımda çok şu durumda acabalar çok olunca insan merak ediyo tabi☺☺
Haklısınız bakalım hayırlısı az daha bekliyim olmassa test yaptırırımÖyle öyle bilmez miyimama çok dinlemeyin kendinizi. Bedenen derin derin nefesler alın. Bazen Beden yanıltıyor bizi.
Haklısınız bakalım hayırlısı az daha bekliyim olmassa test yaptırırım ☺