• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile olduğumu nasıl anladım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ekin28

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2020
8
11
8
Selamlar, 2 aydır bebek sahibi olmak için deniyoruz ve bu süreçte kadınlar kulübünü sık sık ziyaret ettim. Hamile kaldığımı öğrenince belki faydası olur diye buraya yazmak istedim. Yumurtlama gününün bir gün öncesi, günü ve sonraki günü olmak üzere 3 günü değerlendirdik. Adete bir hafta varken alt karın ve bel ağrılarım oldu, bir gün göğüs ucu ağrısı oldu. Özellikle bel ağrıları çok yoğundu. Adete 2 gün varken silik çizgi çıktı betam 40tı,bugün adet olmam gereken gün ve 96 çıktı. Doktora sordum ilk 10 hafta ağrı yapar normal dedi.

Tebrikler sag salim kucaginiza almaniz dilegiyle. Benimde reglimin üzerinden 5 gün gecti belki gec olirum diye ümitsizlikten biktim diye test yapamiyorum pcos oldugundan döngüm cok net degil .. Allah isteyen herkese nasip etsin.

oh ne güzel allah sağ salım kucagınıza almaya nasip etsin.bizde yumurtalama günlerini değerlendirdik.bekliyoruz bakalım.

Selamlar, 2 aydır bebek sahibi olmak için deniyoruz ve bu süreçte kadınlar kulübünü sık sık ziyaret ettim. Hamile kaldığımı öğrenince belki faydası olur diye buraya yazmak istedim. Yumurtlama gününün bir gün öncesi, günü ve sonraki günü olmak üzere 3 günü değerlendirdik. Adete bir hafta varken alt karın ve bel ağrılarım oldu, bir gün göğüs ucu ağrısı oldu. Özellikle bel ağrıları çok yoğundu. Adete 2 gün varken silik çizgi çıktı betam 40tı,bugün adet olmam gereken gün ve 96 çıktı. Doktora sordum ilk 10 hafta ağrı yapar normal dedi.
Hayirlii olaun saglicakla olsun ins. Adet ağrıları gibi miydi

oh ne güzel allah sağ salım kucagınıza almaya nasip etsin.bizde yumurtalama günlerini değerlendirdik.bekliyoruz bakalım.
Çok teşekkür ederim, bazen uygulama takvimlerdeki yumurtlama günleri ile sizinki tutmayabiliyor. Akıntı, bel ağrısı gibi sinyalleri de dikkate almanızı tavsiye ederim. İnşallah tutmuştur sonra bu yorumlara bakıp gülümsersiniz. :)

Merhaba ağzınızda ekşime ya da kusmuk gelme durumu oluyor mu, benim devamlı ağzıma kusmuk geliyor. 4+6 günlüğüz

Back
X