• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile oldugumu esime nasil aciklayim?

cgrcgr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
99
1
28
Arkadaslar sizce esime hamile oldugumu nasil aciklayabilirim.Siz nasil acikladiniz? Guzel bir sekilde soylemek istiyorum ikimizde cok umutluyuz.Yarin test yaptirmaya gidicem ve buyuk ihtimal hamileyim.Sizce nasil soylebilirim ? Guzel cevaplarinizi bekliyorum :)))

Arkadaslar sizce esime hamile oldugumu nasil aciklayabilirim.Siz nasil acikladiniz? Guzel bir sekilde soylemek istiyorum ikimizde cok umutluyuz.Yarin test yaptirmaya gidicem ve buyuk ihtimal hamileyim.Sizce nasil soylebilirim ? Guzel cevaplarinizi bekliyorum :)))

ilk ultrasyon resmi ile bir kağıda merhaba babacığım artık ailemiz üç kişi yanındaki sandalyede benim 9 ay sonra görüşürüz :)) yazarak yemekten önce eşinizin oturacağı sandalyeye bunları bırakın ya da bi tabak daha koyun masaya bunları tabagın içine koyun bence çok şaşırır ve duygulanır :))

Son düzenleme:
ilk ultrasyon resmi ile bir kağıda merhaba babacığım artık ailemiz üç kişi yanındaki sandalyede benim 9 ay sonra görüşürüz :)) yazarak yemekten önce eşinizin oturacağı sandalyeye bunları bırakın ya da bi tabak daha koyun masaya bunları tabagın içine koyun bence çok şaşırır ve duygulanır :))

super super :) cok tesekkurler canim

Canım test yaptın mı? Önce bir garantile işi, yoksa eğer üzülürsün. Bu işlerde kesin emin olmak diye birşey yok canım. Ben ilk çocuğumda küçük bir kutu hazırlamıştım. İçinde küçük bir çift çorap, patik, mama önlüğü ve emzik vardı. Kutuyu güzelce paketleyip eşimin işyerine yollamıştım:)) İnşallah Allah yüzüne güler tatlım. İnşallah bebeğinin müjdesini önce sen al, sonra eşin.

eşinin işten eve geleceği vakit, bir balonun ucuna kurdela bağla, onun ucunda da bebek patiği olsun ve bir not ''9 ay sonra kollarındayım babacım'' :34:

Back