• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olduğumu düşünüyorum

teacherlife

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
83
28
3
kızlar benim yumurtlama 28 kasımdı o günü değerlendirdik şu an beyaz akıntım var yoğun değil ama her gün akıntım oluyor daha önceden de olurdu akıntım ama şu an ben hamile olduğumu düşündüğüm için mi çok farkettim onu da bilmiyorum, regl günüm 16 aralık ama ben dün(7aralık)dayanamayıp test yaptım negatif çıktı ve aşırı gazım ve gaz ağrım var midemin karın boşluğumun olduğu yerde eğilirken karnımı böyle sıkıştıracak hareketlerde çok ağrıyor, su çok içmem ama sık sık da idrara çıkıyorum, gün içinde sıcak basıyor bazen üşüme geliyor ellerim ısınmıyor hamile olmak istediğim için mi bu belirtileri hamilelik diye algıladım acaba, reglye yakın testi tekrarlasam pozitif görme şansım var mıdır?

Son düzenleme:
kızlar benim yumurtlama 28 kasımdı o günü değerlendirdik şu an beyaz akıntım var yoğun değil ama her gün akıntım oluyor daha önceden de olurdu akıntım ama şu an ben hamile olduğumu düşündüğüm için mi çok farkettim onu da bilmiyorum, regl günüm 16 aralık ama ben dün(7aralık)dayanamayıp test yaptım negatif çıktı ve aşırı gazım ve gaz ağrım var midemin karın boşluğumun olduğu yerde eğilirken karnımı böyle sıkıştıracak hareketlerde çok ağrıyor, su çok içmem ama sık sık da idrara çıkıyorum hamile olmak istediğim için mi bu belirtileri hamilelik diye algıladım acaba, reglye yakın testi tekrarlasam pozitif görme şansım var mıdır?
Eğer adey gününe kadar test yapmak istiyorsan erken gebelik testi yap 10 aralık. 6 gün önce testleri varya ondan yap

Eğer adey gününe kadar test yapmak istiyorsan erken gebelik testi yap 10 aralık. 6 gün önce testleri varya ondan yap
yarın tekrar yapmayı düşünüyodum ama negatif çıkacak gibi cünkü daha erken test için biliyorum ama beklemek de zor, test yapana kadar çok korkuyodum bebek sahibi olmaktan ama negatifi görünce aslında çok istediğimi fark ettim ve olsun istiyorum artık, galiba biraz daha beklicem test için

yarın tekrar yapmayı düşünüyodum ama negatif çıkacak gibi cünkü daha erken test için biliyorum ama beklemek de zor, test yapana kadar çok korkuyodum bebek sahibi olmaktan ama negatifi görünce aslında çok istediğimi fark ettim ve olsun istiyorum artık, galiba biraz daha beklicem test için
2 gün falan bekle ama kafaya takma rahat ol inşAllah hakkında hayırlısı cnm

kızlar benim yumurtlama 28 kasımdı o günü değerlendirdik şu an beyaz akıntım var yoğun değil ama her gün akıntım oluyor daha önceden de olurdu akıntım ama şu an ben hamile olduğumu düşündüğüm için mi çok farkettim onu da bilmiyorum, regl günüm 16 aralık ama ben dün(7aralık)dayanamayıp test yaptım negatif çıktı ve aşırı gazım ve gaz ağrım var midemin karın boşluğumun olduğu yerde eğilirken karnımı böyle sıkıştıracak hareketlerde çok ağrıyor, su çok içmem ama sık sık da idrara çıkıyorum, gün içinde sıcak basıyor bazen üşüme geliyor ellerim ısınmıyor hamile olmak istediğim için mi bu belirtileri hamilelik diye algıladım acaba, reglye yakın testi tekrarlasam pozitif görme şansım var mıdır?
Benimde aynı canım belirtiler olsun akıntı olsun test yaptım negatif çıktı

kızlar regl günüme 5 gün var ben bugün dayanamayıp ilk idrarla test yaptım çift çizgi silik çıktı 8.dakikada artı med kullandım, burada artımed yalancı pozitif çıkarıyor diyolar ama daha önceki testlerimi de artı med ile yapmıştım hiç ikinci çizgi çıkmamıştı bugün çıkması beni şüphelendirdi acaba hamile miyim?

Back