• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile oldugumu dusunuyorum ama testler oyle demiyo lutfen yardim edin

anneolmakistiyorumm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
14
0
1
30
Iyi gunler ben 28i ile 1 agustos tarihleri arasinda adet oluyorum bu ay olmadim. Nerdeyse butun gebelik belirtilerini tasiyorum. Migdem bulaniyor. Sirt agrilarim cok fazla ve surekli beyaz bir akintiyla karsilasiyorum. Cok sikta tuvalete gidiyorum. fakat 2 tane gebelik testi yaptim 2side negatif cikti. Adetimin uzerinden 5 gun gecti acaba erken olabilir mi? Yoksa umidi kesmeli miyim?

Korkmamalısın acaba acaba demektense git yap Bi kerede ya sevinirsin yada negatif olduğundan emin olursun kurtulursun.İnşallah hamilesindir.

Iyi gunler ben 28i ile 1 agustos tarihleri arasinda adet oluyorum bu ay olmadim. Nerdeyse butun gebelik belirtilerini tasiyorum. Migdem bulaniyor. Sirt agrilarim cok fazla ve surekli beyaz bir akintiyla karsilasiyorum. Cok sikta tuvalete gidiyorum. fakat 2 tane gebelik testi yaptim 2side negatif cikti. Adetimin uzerinden 5 gun gecti acaba erken olabilir mi? Yoksa umidi kesmeli miyim?
5 gunun gecmıs bazen ıdrar testlerı dogruyu gostermıo kan tahlılı yaptır bıan once ıns hamılesındır

mide bulantıları ve sık idrara çıkma için erken oldugunu dusunuyorum. bende gebe kalmadan önce böyle şeyleri hıssedıyordum ncak gercekten gebe kaldıgıma hıcbısey hıssetmedım yınede umarım hamılesınızdır

İdrar testleri bazen doğruyu göstermiyor ben bir hafta sonra yapmıştım ona rağmen çift çizgiyi görememiştim üç gün boyunca arka arkaya yaptım o testlerden ama göremedim bende sizin gibi ya kan testindede çıkmazsa neden olmuyor falan diye düşünmüştüm hep ama ne olursa olsun yaptırıcam bu testi hiç değilse içim rahatlar düşüncesiyle yaptırmıştım ve kan testinde gebe olduğum anlaşılmıştı darısı size umarım gönlünüzce olur her şey

korkacak bisey yok
boyle ikilemde kalinca daha çok stres yapiyorsunuz
yaptirin bi kan testi, hersey net belli olur

kist de olabilir bebkde olabilir, mevsimselde olabilir hersey olabilir yani

Gitmek istiyorum. Esimede soylemedim o daha cok hevesleniyo. Anne ve baba olmayi cook istiyoruz bosu bosuna heveslenelim de istemiyorum. Ah ah pazartesi gidicem ama bu korkuyu icimden nasil aticam bilmiyorum.

Kan testi yaptirmak icin hastaneye bi bolume mi gitmek gerekiyor yoksa sadece kan testi mi yaptirmak istiyorum mu dicez? Kusura bakmayin bilmiyorum oyuzdenn soruyorum

Rabbim gönlüne göre versin inş hamilesindir bende senin gibiydim şevkini kırmak istemem ama gebelik testleri negatif çıkmıştı bende belirtilerden yola çıkarak kan testi kaptırdım o da negatif çıktı doktorum psikolojik olduğunu gebe kalmak istediğimden öyle hissettiğimi söyledi tabii bunlar benim yaşadıklarım umarım sende pozitif çıkar
Buarada sağlık ocağında yapıyorlar ptesi aile hekimine git sabah yaptır testi bi gün snr alırsın sonucu ve bizede yaz :)

Bende 10 gun aralıkta 2 kere test yaptım ilk testte soluk çizgi bile yoktu hissettiğim tek belirti aşırı yorgunluktu 2cide 10 saniye icinde 2 çizgi çıktı ve doktor çok yeni olduğu için cikmamistir dedi tekrar test yap

Kizlar gecen aksam evimin onunde bi kaza oldu ve evimin duvari yikildi. Evden disari da cikamiyorum. Haliyle testte yaptiramadim. Sabahtan beri karnima sanci giriyo bu hamilelik belirtilerinden mi? Ne olur bisey soyliyin?

Belkide geciken adetinin belirtisidir canım ama bebekte olabilir o yüzden çok yorma kendini bol bol uzan dinlenmeye bak Rabbim gönlüne göre versin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Back
X