hamile olduğumu dün öğrendim:) dr konusunda yardımcı olabilir msnz (ant.)

sevda0189

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
10
0
Kızlaarr dünden beri cok heycanlıyım. Akşam üstü test yaptım adetimden 3 gün geçmişti. Pek umudum yoktu ama deneyim dedim bir de baktım çift çizgi:)) Şimdi de dr derdine düştüm. Cuma günü kontrole gitcem daha önce gidip memnun kaldıgınız ya da duydugunuz iyi bir kadın doğum uzmanı varsa benimle paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederimm. ANTALYA

merhaba. ben temmuzda doğum yaptım. doktorum medısu hastanesınde kı seyıde soysal dı.
menun kaldım kendısınden. karı koca ıkısı aynı hastanede. mehmet soysal var bıde.ikiside çok iyi.prof. doktor.
mehmet soysal hastalarına karşı bıraz daha sıca kanlı davranıyor. ben memun kaldım taviye edebilirm.doğuöuda orda yaptım.
epidural normal doğum yaptım . anestesi uzmanıda çok iyiydi. koıca iğneyi vurmuş ben farkına bile varmadım

merhaba. ben temmuzda doğum yaptım. doktorum medısu hastanesınde kı seyıde soysal dı.
menun kaldım kendısınden. karı koca ıkısı aynı hastanede. mehmet soysal var bıde.ikiside çok iyi.prof. doktor.
mehmet soysal hastalarına karşı bıraz daha sıca kanlı davranıyor. ben memun kaldım taviye edebilirm.doğuöuda orda yaptım.
epidural normal doğum yaptım . anestesi uzmanıda çok iyiydi. koıca iğneyi vurmuş ben farkına bile varmadım

teşekkür ederim canım. medisuyu sık sık duyuyorum zaten formda. aklımda tutucam

Öncelikle hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Anadolu hastanesinde Dr.Erhan bey var.(soyadını suan hatırlamıyorum.) Kuzenim ve bir arkadaşım hamile ve ona gidiyorlar. Çok memnunlar. Onlar da zaten kendi çevrelerinden hep erhan beyin adını duymuşlar. Ben kendimde gitmeyi düşündüğüm için netten de araştırma yaptım.Eski hastaları da hep olumlu yorumlar yapmışlar. Medısu daki mehmet beyi de duydum . Ama Erhan beyi daha çok duydum.

Bende söyleyeyim hiç yüzüne söyleyemedim fakat :) Antalyada çok nadir bulunan ve bu mesleği hakkıyla yapan hastasına tek kardeşi gibi davranan ve antalyada kiminle konuştum ise bir antalyalı olarak çevremi sen düşün Prof. Dr. Mehmet Emin SOYSAL dır Medisu Hastanesi şiddeetle tavsiye ederim daha başındayken bu işin değiştirme yapmazsın memnun kalıcağına inanıyorum seni tanıyan biri olaraktan,,Bende şuan yapsam İlk doktorum Yaşam Hastanesi Uzm.Dokt.Cemil KARAKUŞ olmasına rağmen Mehmet bey olucaktır bana güven veriyor mesleği hakkındaki duyduğum başarıları...(ve en önemliside normal doğumu tercih edip 9 ay hastasının psikolojısını hazırlaması)

Son düzenleme:

Allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :)
bende mehmet beye gitmeye başladım ama bana ne folik asit verdi ne başka bişey.Bu aklımda soru işareti oluşturdu.

Bide bende epidural anestezi ile normal doğum düşünüyorum.Mehmet bey doğuma acilen koşup geliyor mu?Bide doğum süreci nasıl ilerliyor acaba?

Mehmet Emin hoca hastayi ihtiyaci var/yok ilaçla doldurmuyor. Benim kanimda azlik yoksa neden kan hapi kullanayim ki? Bana mantikli gelmiyor. Mehmet Emin hoca çıkamayacağı önemli bir kanser vs ameliyatinda degilse gece gunduz demeden takim elbisesiyle dogumunuza %99 giriyor. Size guven veriyor, babacandir ve tecrubesi kiyaslanamayacak kadar ileri seviyededir. Herkese tavsiye ederim.

X