hamile olduğumu bilmeden röntgen odasına girdim:(

cennet47

Birine verebileceğin en güzel hediye, dua'dır.
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
155
100
Arkadaşlar size bir şey danışacağım inşallah bilgisi olanlar yardımcı olur. Benim küçük bir bebeğim var rahatsızdı doktora götürdüm doktor akciğer iltihabı olduğunu söyledi akciğer röntgeni istedi ben hamile olduğumu bilmiyordum tektim odada 5dk kadar kaldım düşmesin ve hareket etmesin diye elini tuttum.hamile olduğumu öüğenince bir korku oldu doktora dedim kaç hafalık iken oldu dedi sanırsam 2 haftalık ikendi.zararı var yok demedi diğer hastayı içeri aldı ben de tekrar soramadım. Konuyu açayımmı açmıyayımmı bilemedim ama aranızda doktor olan yada aynı durum başına gelen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Böyle bir durumda YA HEP YA HİÇ ,kuralı geçerli oluyormuş..Yani bebek zarar görmüşse ,hamilelik devam etmiyor ve düşükle sonuçlanıyor..İlk haftalarda bu durum geçerli tabi ama ileri haftalarda sakıncalı durumlar olusturabiliyor.2 haftalıkken yasandığınız bu durum bebeğe zarar vermiş olsaydı şu anda hamilelik takviminizde gördüğüm kadarıyla 9 haftalık olmazdı.Deemek ki zarar görmemiş bu kuralı netten araştırırsanız demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

Allah razı olsun
inşallah bir sıkıntı olmaz. şimdiye kadar bir terslik olmadı. Korktuğum bebeğim de bir hasar bırakırmıydı.umarım olmaz.Allah bebeğinizi hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin

csnim oncelikle rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.
ben hamile oldugumu bilmiyodum sanirsam1.5 2 haftalik hamileymisim.karda kolumun uzerine fustum ve bu yuzden beni mr a soktular 35 dk kadar mr da kaldim.cok sukit 3 dokrota gittim cok cok yrni dryip sotun olmayacahini soylediler.isin garip yani baska bir hastanrde kardesim icin gidip kpsrde brklerken kafami bi crvirdim radyasyon alani hamilrlik riski olan giremez yaziyodu, ordada 5 10 dk kadar brkledim hic bilmeden.
cok sukur hamileligim iyi gidiyot ve bi sorun yok masallah.kafana takma canim, yukarda bi atkadasimizda demis bende cok okudum ya hep ya hic kurali vardir unutma.hic panikleme tadini cikar

İnşallah dediğiniz gibi olur bende canımı sıkmıyorum ve dua ediyorum. kendi durumunuzu paylaştığınız için içimi rahatlattığınız için teşekkür ederim.inşallah Bebeğinizi hayırlısı ile kucağınıza alırsınız. Allah razı olsun

Merhaba bende hamile oldugumu bilmeden 3 buçuk 4 haftalık ken 2 kere film cektirdim ama henüz çok küçük oldugu için hiç bişey olmaz korkma dedi doktor şimdiye kadar bir sorun yaşamadım allaha şükür
allahjm hayırlısıyla kucağımızq almayı nasip etsin bebişlerimizi

İnşallah hayırlısı ile bebeklerimizi alırız.Allah razı olsun. Benim içimdeli umut çok küçük olmasıydı o zaman için Allah büyüktür

Arkadaşlar, ben de hamilelik şüphesi taşimadığımdan röntgen çektirdim. Yaklaşık 6 haftalik iken kalbi durmuş,8 haftalik iken aldılar. Bunun nedeninin röntgen olup olmadığını bilmek tabii ki mümkün değil ama 3 ay öncesi düşuklerde nedenin genellikle gelişimi normal olmayan bebeklerde gözlemlendiği uzmanlar tarafından ifade edilmiş. Herşey Takdiri İlahi. ..Bunlar sebepler...

Çok geçmiş olsun
zor bir durum. Inşallah yeniden hamile kalır hayırlısı ile bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Ben kendim için çektirmedim diğer bebeğimin yanındaydım hamile olduğumu bilmiyordum. Şimdi bebeğim doğdu iki aylık ama böbreklerinde rahatsızlık var röntgen ile alakası var mı sanmıyorum diğer bebeğimde de var genetik maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…