Hamile olduğumu bilmeden ilaçlı hipofiz mr çekildim çok üzgünüm meğer 5 haftalık hamileymişim varmı aranızda böyle durum yaşayan

Mr da radyasyon yok rahat olun bebege zarar veren birsey degil. Ses dalgasiyla calistigi icin radyasyon falan almadiniz, bebek de almadi.

İlk 1.5-2 ay bebegin dis etkenlerden etkilenmedigi aylar. Ablam tomografi ve emar cekiyor ondan biliyorum. Onlar da hamile olduklarini bilmeden calisip ogrenince izne ayriliyorlar. İlac bebegi etkilerse bebek duserdi zaten dedi. Eger dusmediyse anomaliye sebep olacak birsey olsa bile bu küçüklükte bir bebegi etkilemez dedi.

İlk 1.5-2 ay bebegin dis etkenlerden etkilenmedigi aylar. Ablam tomografi ve emar cekiyor ondan biliyorum. Onlar da hamile olduklarini bilmeden calisip ogrenince izne ayriliyorlar. İlac bebegi etkilerse bebek duserdi zaten dedi. Eger dusmediyse anomaliye sebep olacak birsey olsa bile bu küçüklükte bir bebegi etkilemez dedi.
Merhaba bi arkadaşa cevap yazmışsınız bende size sormak istedim bende 4 haftalık gebe iken karaciğerim için ilaçlı emar çekmiştim bunu bebeğe bi zararı olur mu ne olur lütfen mesajımı görün korkuyorum

Back
X