Hamile oldugumu bilmeden doguruverdim

Ruzgarim

<a href="http://lilypie.c
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
684
102
Selam kizlar yanlis anlamayin benim basima boyle bir sey gelmedi.
Bizim burda boyle bir program var gercek yasanmis olaylar bazi kadinlar dogdur durust kilo almadan reglilerini her ay duzenli olup.Birde hic bir sekilde bebek harektlerini hissetmeden birden doguruveriyorlarmis.
tabi okadar deisik hikaye varki.Hatta kendi gorumcem anlatmisti.bundan 30 kusur sen evvel kendi gorumcesi dogum yapmis tabi hani diyorlar sut korur diye korunmamis 4-5 ay sonra doktora gitmis karnimda bir sey oynuyor diye doktorda ne oynmasi hamilesin sen demis.Etrafinizda basina boyle bir olay gelen varmi yada yasayan.

MS Mom - I Didn't Know I Was Pregnant Webisodes: I Didn ... : Video : Discovery Health

bahsettigim programdan bir bolum

Ben de daha önce bu programın linkini göndermiştim başka bir topiğe.Acaip bir program di mi?Yok artık filan dedim ama gerçek hikayeler hepsi.Discovery Halthde bir pogram daha var: Birth Day diye.O da 35 yaş üstü vdoğum yapanlar,diabetli hamileler,tedavi sonucunda hamile kalanlar,doğumda hiçbir ilaç kullanmadan tamammen doğal doğum yapanlar vs.

http://www.youtube.com/results?sear...search_query=discovery+health+birth+day&uni=1

Youtubeda bazı videoları var.

evet ya ben bayiliyorum boyle programlara bir ara evde kablolu tvmiz vardi surekli seyredirdim hemde osiralar hamileydim.Sen nerde yasiyorsun canim.

Evet amerikadayim uff ya cok soguktur simdi oralar.ama kari seviyorum keske benim burayada yagsa arada.Ben texastayim bugun cok az da olsa yagdi kar cok sevindik 2 senedir kara hasrettim

boyle bi programi ben de duymustum ama acikcasi pek inandirici gelmedigi icin izlemedim :) yani sonucunda hamilelikte vucutta mutlaka bir degisiklik oluyor, nasil farkedemezler anlamiyorum..

bu arada ben de michigan'dayim, inan bana bu soguklarda olmayi hic istemezsin :)

Daha buraya kar bir kere düştü kalmadı eridi inanır mıısn :) texas da iyidir şimdi ama.

bize komşumuz söylemişti kızı karnım ağrıyor diye doktora gidiyor ve 6aylık hamile olduğunu öğreniyor ilk hamileliğindede öyle olmuş hatta hem regl görüp hem hamile olmak çok ilginç geliyor doğrusu..

ben regli gorup hamile olmayi te ortsaokulda duymustum bizim bayan ogretmelerden biri el isi dersinde anlatmisti.Ben de bebegin oynadigini nasil anlamazlar ona hala inanmiyorum.
Burdan bir arkadasim da kendisi turk olan bir arkadasi anlatti.dogum yaptiktan sonra kadin spora basliyordmus rejimde yapiyor bu arada ne yapars yapsin karni gitmiyormus arkadasina demis oda kizim bir test yap belki hamilesin oda hadi canim nasil olucam demis sonunda bizimki test yapmis hamile oldugunu anlamis asil komigi dokotra gittiginde 7a ylik oldugu bebegin ustelik bu hatunun esinin doktor olmasi.bende duyunca yuh demistim nasil ya cahilmisin ustelikte daha once dogurmus.

Michigan cok soguktur ben amerikaya ilk oraya gidecektim sonradan new jerseye gitmistim kismet buraya au pair olarak gelmistim sonra esimle tanistik evlendim esimde turk texasa gelin geldim anliycaniz.

arkadaşlar benim annemde ablama hamileyken 9 ay boyunca adet görmüş düzenli. ve hiçbir değişiklik yaşamamış.

benim annemde benden hamileyken adet gormus bir kac ay.. o yuzden anlamamis ve migde agrisiyla doktora gidince hamile oldugunu ogreniyor...

canım bende geçen gün hastanede türkçe konusamayan bir hanımın kist dıyerek doktorun odasına
girdigini gördüm arkasından içeri girdim muayene için bayanın haberi yok dr. bıle hayretler içinde 5 aylık hamile ve kız bebek bekleyen hanıma....

Canım benim kayınvalidem 6 doğum yapmış 6sında da uzun süre anlamamış hamile olduğunu... hatta birinde bacağı tutulmuş bir ağrı girmiş meğer doğuruyormuş :))
Reglden kesilmemiş hiçbir hamileliğinde ve kilolu olduğu için de hiç karnı anlaşılmamış.

Ah keske banada öyle birsey olsa. 6 aydir adet görmüyorum ama testlerde negativ cikiyor. Böyle birsey mucize olurdu tabi bize nerdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…