Merhaba hanimlar. lutfen bana yardimci olun fikirlerinizle. Ben kasimin 7de adet oldum sonra meger hamile kalmisim bilemedim. zaten 2 aydir evliyim. iliskiye girdigimde yumurtaligim cok agriyordu diye doktora gitdim tam 4 kez altdan bakdilar ve bende adini unutdugum bi mikrop vardi diye lazerle yakdilar coklu kanamam oldu. sonra adetim gecikdi ve hamile oldugumu oyrendim. ilk gunlerde cok sevinmisdim ama sonra zaten kanamam basladi ve sag kasikda agrilarim oldu. ikinci adet goreceyim doneme denk geldi o kadar kanamam ve tam 4 gun surdu simdi kesildi ama sari renkli az akintilarim var ve yine karinda ve kasiklarda agrilarim var hafifi sizinti gibi ara sira artiyor. doktor hamilesin dedi amma dis gebelik mi, bos gebelik mi ve ya dusuk oldumu daha belli degil dedi. nerdeyse 4-5 haftalik bi sey. sizce hala hamile miyim ben? o altdan yoklanisin bi fesadi var mi? ilk gunlerde goguslerim cok agriyordu, mide bulantisi, aserme falan hepsi vardida simdi ondalrda gitdi. ama kanamam pempe renkliydi hep ve cok koyu renkli bir kan gelmedi toplu sekilde. sadece 2 gun az maz kahverenkli oldu sonra durdu. lutfen dusuncelerinizi paylasin. dusuk ve ya dis gebelik olursa yine hamile kala bilir miyim? ve ya hamileliyim devam ediyor mu? 2 gun sonra kontrolum var insallahki devam ediyordur. hanimlar Allah dualarimi duysun insallah((((((
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile oldugumu bilmeden altdan konturole giren var mi?
- Konu Sahibi Nermin24
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Ağustos 2011
- 2.841
- 1.246
- 398
inş. hamileliğin devam ediyordur canımda o alttan bakan dr lar nasıl anlamadı gebe olduğunu anlamadım bende 6 haftalık hamileyim 5 haftada ultrasonda kese gözüktü 6 haftada bebişi göremediğimizden dr alttan baktı sakıncası olsa bakmazdı heralde ama bence sen lazerle mikrop var diye yakıldığında bişey olmuşmudur onu araştır. kanamalara gelince kahve rengi pek hayra değil diye biliyorum ama hiç belli olmaz dr gidene kadar sıkcaksın dişine inşallah ehrşey yolundadır..
Merhaba hanimlar. lutfen bana yardimci olun fikirlerinizle. Ben kasimin 7de adet oldum sonra meger hamile kalmisim bilemedim. zaten 2 aydir evliyim. iliskiye girdigimde yumurtaligim cok agriyordu diye doktora gitdim tam 4 kez altdan bakdilar ve bende adini unutdugum bi mikrop vardi diye lazerle yakdilar coklu kanamam oldu. sonra adetim gecikdi ve hamile oldugumu oyrendim. ilk gunlerde cok sevinmisdim ama sonra zaten kanamam basladi ve sag kasikda agrilarim oldu. ikinci adet goreceyim doneme denk geldi o kadar kanamam ve tam 4 gun surdu simdi kesildi ama sari renkli az akintilarim var ve yine karinda ve kasiklarda agrilarim var hafifi sizinti gibi ara sira artiyor. doktor hamilesin dedi amma dis gebelik mi, bos gebelik mi ve ya dusuk oldumu daha belli degil dedi. nerdeyse 4-5 haftalik bi sey. sizce hala hamile miyim ben? o altdan yoklanisin bi fesadi var mi? ilk gunlerde goguslerim cok agriyordu, mide bulantisi, aserme falan hepsi vardida simdi ondalrda gitdi. ama kanamam pempe renkliydi hep ve cok koyu renkli bir kan gelmedi toplu sekilde. sadece 2 gun az maz kahverenkli oldu sonra durdu. lutfen dusuncelerinizi paylasin. dusuk ve ya dis gebelik olursa yine hamile kala bilir miyim? ve ya hamileliyim devam ediyor mu? 2 gun sonra kontrolum var insallahki devam ediyordur. hanimlar Allah dualarimi duysun insallah((((((
Canım alttan bakmanın hiçbir zararı yoktur. Benimde ilk hamileliğimde düşük yaşadım ve 3 ay korundum, korunmayı bıraktığım an tekrar hamile kaldım. Alttan baktıklarında nasıl anlamadılar orasıda ayrı bir mevzu. Doktora tam olarak nezaman gittin alttan baktıklarında? Bİrde kanaman olduğu zaman doktora gittinmi? Benim ilkinde kanamam olduğu zaman hemen gitmiştim doktora ve beni hastaneye yatırmışlardı 1 gece. Sonrasında izlemeye devam etti doktor ama kanamalarım az az devam ederken, kalbi durduğu için kürtaj oldum.
Kanaman olduğunda doktora gitmeliydin, gitmediysen bence tekrar randevuyu bekleme yarın hemen git. adet tarihin 7 kasımsa hamile olduunu nezaman öğrendin, nasıl öğrendin? daha 1 hafta geçmiş adetini. ama kanaman varsa acilen doktora gitmelisin bence.
Mide bulantın falan psikolojik olabilir çünkü adet dönemin 1 hafta geçmiş sadece. Benim bulantılarım anca 7.haftada falan başlamıştı. O tür belirtilere takılman için henüz erken. Doktora git bian önce ve ultrasonda göremezse 2 güne bir kan testi yaptırır ve değerleri takip ederek sana net bişiler söyleyebilir. Hakkınızda hayırlısı olsun. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Rabbim herşeyi duyuyor sen içini ferah tut. birşey soracağım doktorun kan testi yaptırmadımı sana. onda bilir gebeliğin gidişatını. ve kanama olsa dahi içindeki cenin düşse fark edrsin sadece kanaman olmaz yani illa kese parça parça düşüer. sende olmamış anladığım kadarı ile. bende hamile iken kaç kez alttan muayene oldum onla düşmez ama lazer zarar verirmi bilmiyorum.
kanamalarim durdu hepsi, agrilarimda az maz var. yok esim direk hastaneye goturmusdu beni kanamam oldugunda ama cok ogle guclu kanamam olmamisdi sadece akinti geliyordu. simdi hepsi durdu cok sukur ilacsiz falan. bugun doktora gidicem insallah kotu bi sey cikmaz. amma icimde bir can var kesin ve ben bunu hiss ediyorum. dun hatta as ermem bile oldu meyveli pastaya ve aksam agcim cok aci tat veriyordu cok susamisdim. bugun saat 4de doktora gidicem bi sorun yoksa paylasicam sizlerle. hepinizin dualarina ihtiyacim var insallah en hayirlisi olur hepimiz icin.
kanamalarim durdu hepsi, agrilarimda az maz var. yok esim direk hastaneye goturmusdu beni kanamam oldugunda ama cok ogle guclu kanamam olmamisdi sadece akinti geliyordu. simdi hepsi durdu cok sukur ilacsiz falan. bugun doktora gidicem insallah kotu bi sey cikmaz. amma icimde bir can var kesin ve ben bunu hiss ediyorum. dun hatta as ermem bile oldu meyveli pastaya ve aksam agcim cok aci tat veriyordu cok susamisdim. bugun saat 4de doktora gidicem bi sorun yoksa paylasicam sizlerle. hepinizin dualarina ihtiyacim var insallah en hayirlisi olur hepimiz icin.
Canım inşallah bi sıkıntın yoktur. Rabbim gönlünüze göre versin, geçmiş olsun tekrardan
inşaallah hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
Kızlarrr Allahıma cok cok sukurler olsun doktora gitdik tam 5 haftalıkmış kesede göründü bebede))) cok mutluyum inşallah 10 gün sonra kalp atışını dinlemeye gidicez. Allah her kese nasib etsın inşallah.
Maşaallah canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bizede dua et inş Rabbim haftaya güzel haberler vermemi nasip etsin :)
Insallah canim, dua ederim ama ismini tam olarak bilsem sirf senin adina dua ederim . zaten bana arkadaslarimin duasi guc verdi. Insallah en guzeli olur icini ferah tut))))
Ayyy canım benim ismen dua etmek istemen çok hoşuma gitti çok sağol.Dilek diye dua edersin tatlımmm :)
Dualar beni çok rahatlatıyor inşaallah Artık bebemiz gelir Babasıda çok istiyor heyecanla bekliyor.
Ben iki düşük yaptım inşaallah bu defa sağlıkla gelecek inanıyoruz.
Rabbim Rahim ismi şerifi ile bebemizi yaratsın..
Selamet ve dua ile :)
Bu arada senin ismin ne özelden yazamıyorum. 100 mesaj yazmadıkça özelden yazma hakkın olmuyor.
Alttan bakmak cocuga zararı olmaz ben hamıle oldugumu bıle bıle alltan bakıldım bebegımı gorebılmek ıcın cok kucukdu yalnız sen muaneye gıtmşsn naısl olduda doktor goremedı o doktoru ben değiştir derim bu arada hamile olduguna cok sevındımmm allah yavrunu sana bağışladııı :)