- 21 Haziran 2020
- 12
- 0
- 1
- Konu Sahibi Tugbaaasjdhs
İlişkimin üstünden 2 ay geçti 2 aydır regl oluyorum ama karnımda devamlı şişkinlik ve gaz var. Bu durumu yaşayan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten psikolojik olarak hmaile gibiyim 2 aydırpsikolojikmen hamilesiniz![]()
Kafanı boşalt ve önüne bak bence hamile değilsin .. regl düzenini de bozarsın böyleGerçekten psikolojik olarak hmaile gibiyim 2 aydırburda biraz kendimi rahatlatmak istedim sanırım
Sen su erkek arkadasıyla sürtünerek ilişki yasayan degılmısın . İnsanlarla dalga gecmeye bayılıyorsunuzİlişkimin üstünden 2 ay geçti 2 aydır regl oluyorum ama karnımda devamlı şişkinlik ve gaz var. Bu durumu yaşayan var mı
bayılıyorsunuz
Nasıl bir dalga geçme? İnternette çok fazla görüyorum hamile olduğu halde uzun süre regl gördüğünü yazan kadınlar var bende bunlardan dolayı şüpheye düşüyorum zaman zamanSen su erkek arkadasıyla sürtünerek ilişki yasayan degılmısın . İnsanlarla dalga gecmeye bayılıyorsunuzMune
onların yasadıgı ilşki ile kendı ilşkini gozden gecir . Ondan sonra biseylerı sorgula . Ayrıca bukdr tedırgın oluyorsan korun .Nasıl bir dalga geçme? İnternette çok fazla görüyorum hamile olduğu halde uzun süre regl gördüğünü yazan kadınlar var bende bunlardan dolayı şüpheye düşüyorum zaman zaman
Yazdıgu msjı silmiş profılınıde kapatmıs . Burdakı insanların duygularıyla oynuyolar resmen .Zaman zaman dediği de her gün. Yumurtlarken da kanama olur mu adetliyken hamilelik olur mu Aynı sorular farklı türevler bence de bişey var
Aynen aynı sorular çoğunun cevabını da biliyo benceYazdıgu msjı silmiş profılınıde kapatmıs . Burdakı insanların duygularıyla oynuyolar resmen .
Değilsin adet olmuşsun zatenJeyseZaman zaman dediği de her gün. Yumurtlarken da kanama olur mu adetliyken hamilelik olur mu Aynı sorular farklı türevler bence de bişey varBen bu kadar yanlış anlaşılacağını düşünmemiştim hesabımı da kapattiracagimAynen aynı sorular çoğunun cevabını da biliyo bence
Sorduğum sorulara cevap alamadığım için tekrar tekrar sordum ama bu kadar yanlış anlaşılacağını tahmin etmedim. Bu kadar dert ettiyseniz kapatırız yaniAynen aynı sorular çoğunun cevabını da biliyo bence
Sizin ne gibi bir duygunuzla oynamış olabilirim bilgi almak için soru sordum hamileyken regl olan var mı dedim burda ne gibi bir duygunuzla oynanmış olabilirYazdıgu msjı silmiş profılınıde kapatmıs . Burdakı insanların duygularıyla oynuyolar resmen .