Merhaba ben nisan ayinin 20 sinde bi ilk iliskiye giricektim fakat korunmadigimiz icin vazgectik ama nisanlim o an bosaldigi icin ve vajinamda hissettigim icin ella hapini kullandim. Adetimde bir gun onceden tamamen bitmisti. Ertesi hafta 30 nisanda korunmus bi sekilde birliktelik yasadim. kizlik zarinin bozulmasina isaret olan kirmizi kan ve ufak bi parca geldikten yaslasik 20 dakika sonra kahverengi leke geldi ve bu leke 3 gun boyunca yine ayni lekeden bi miktar geldi bu gece kalktigimda ve bu sabah kirmizi renkte kan geldigine sahit oldum ama bu kan akmak degilde peceteyle her kontrol edisimde geliyo. adet diye nitelendirirsem cok erken oldugunu dusunuyorum yani daha yaklasik 10 gun var. diger sitelerden arastirmis oldugum seyler doguma yonelik ve cocugun yerlesmesiyle iliskilendirilen yazilar buldum. Bu konuda yardimci olabilirseniz memnun olurum. Hamilelikle iliskilendirmem gerekir mi bu durumu
ne güzel nişanlısınız niye bu acele. Müslümansanız eğer bu bizim dinimizde uygun bir hareket değil. normal bir durum da değil. Utanılası şeyler olduğunu düşünüyorumMerhaba ben nisan ayinin 20 sinde bi ilk iliskiye giricektim fakat korunmadigimiz icin vazgectik ama nisanlim o an bosaldigi icin ve vajinamda hissettigim icin ella hapini kullandim. Adetimde bir gun onceden tamamen bitmisti. Ertesi hafta 30 nisanda korunmus bi sekilde birliktelik yasadim. kizlik zarinin bozulmasina isaret olan kirmizi kan ve ufak bi parca geldikten yaslasik 20 dakika sonra kahverengi leke geldi ve bu leke 3 gun boyunca yine ayni lekeden bi miktar geldi bu gece kalktigimda ve bu sabah kirmizi renkte kan geldigine sahit oldum ama bu kan akmak degilde peceteyle her kontrol edisimde geliyo. adet diye nitelendirirsem cok erken oldugunu dusunuyorum yani daha yaklasik 10 gun var. diger sitelerden arastirmis oldugum seyler doguma yonelik ve cocugun yerlesmesiyle iliskilendirilen yazilar buldum. Bu konuda yardimci olabilirseniz memnun olurum. Hamilelikle iliskilendirmem gerekir mi bu durumu
ne güzel nişanlısınız niye bu acele. Müslümansanız eğer bu bizim dinimizde uygun bir hareket değil. normal bir durum da değil. Utanılası şeyler olduğunu düşünüyorum
Ne munesebet akıl dnismak filn.ben dinimizin bi yasağını söyledim. dinimizin bir kuralidir iyiligi anlatip varsa bii kötülük uyarmak.ben gorevimi yaptım. gerisi size kalmışYorumun icin tesekkur ederim ama bunun kararini kendim verebilecek yasa zaten ben eristim akil danismanligina ihtiyacim yok sadece eksik ve bilgisiz oldugum bir konuda yardim istedigim bir durum var. Muslumanligimi dinimi bu konuya dahil etmek size dusmez
Size mi sorucakti hanfendine güzel nişanlısınız niye bu acele. Müslümansanız eğer bu bizim dinimizde uygun bir hareket değil. normal bir durum da değil. Utanılası şeyler olduğunu düşünüyorum
Ne munesebet akıl dnismak filn.ben dinimizin bi yasağını söyledim. dinimizin bir kuralidir iyiligi anlatip varsa bii kötülük uyarmak.ben gorevimi yaptım. gerisi size kalmış
Merhaba ben nisan ayinin 20 sinde bi ilk iliskiye giricektim fakat korunmadigimiz icin vazgectik ama nisanlim o an bosaldigi icin ve vajinamda hissettigim icin ella hapini kullandim. Adetimde bir gun onceden tamamen bitmisti. Ertesi hafta 30 nisanda korunmus bi sekilde birliktelik yasadim. kizlik zarinin bozulmasina isaret olan kirmizi kan ve ufak bi parca geldikten yaslasik 20 dakika sonra kahverengi leke geldi ve bu leke 3 gun boyunca yine ayni lekeden bi miktar geldi bu gece kalktigimda ve bu sabah kirmizi renkte kan geldigine sahit oldum ama bu kan akmak degilde peceteyle her kontrol edisimde geliyo. adet diye nitelendirirsem cok erken oldugunu dusunuyorum yani daha yaklasik 10 gun var. diger sitelerden arastirmis oldugum seyler doguma yonelik ve cocugun yerlesmesiyle iliskilendirilen yazilar buldum. Bu konuda yardimci olabilirseniz memnun olurum. Hamilelikle iliskilendirmem gerekir mi bu durumu