• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olanlar yardımm! İlişki sıklığı, hangi günler?

asdasdws

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
139
42
13
28
Merhabalar , hamile arkadaşlar🤍 ya da yakın zamanda hamilelik yaşayanlar. Öncelikle bizlere dua rica edicem🤍🙏🏻. İlişki sıklığınız neydi . Kaç günde bir olmalı . Hangi günleri değerlendirdiniz ve tuttu? Bu konu altında toplanalım lütfen 🥰🤍

Not:Ben yurtdışında olduğum için ovülasyoj testi alamıyorum. Oyüzden tam takip yapamıyorum uygulama dışında

Merhabalar , hamile arkadaşlar🤍 ya da yakın zamanda hamilelik yaşayanlar. Öncelikle bizlere dua rica edicem🤍🙏🏻. İlişki sıklığınız neydi . Kaç günde bir olmalı . Hangi günleri değerlendirdiniz ve tuttu? Bu konu altında toplanalım lütfen 🥰🤍

Not:Ben yurtdışında olduğum için ovülasyoj testi alamıyorum. Oyüzden tam takip yapamıyorum uygulama dışında
Gün aşırı birliktelik öneriliyor. Ovülasyon gününü akıntından da anlayabilirsin. Kasık bel ağrısı olur o günlerde

Yurtdışında eczane yok mu orda neden böyle şeyler satılmıyor merak ettim?

Tek ilişkide hamile kaldım, ve tarihlerime göre yumurtlama günüm geçmişti. Tek korunmadığım ilişkide kaldım ve geç döllenmeydi

İlk gebeliğimde adet bittikten sonra hergun ilişki yaşamıştık. Bu gebeliğimde de yumurtlama döneminde iki günde bir olmuştu.

Benim eşimle cinsel hayatımız normalde de böyle
Cinsel hayat için değil zaten bu öneri, gebelik için. Cinsel hayatınız günde 4 kez olsa bile birşey değişmiyor. Çünkü neticede tek bir ilişkiden hamile kalıyorsunuz. Erkeklerin sperm üretimleride hemen hemen 2-3 gün oluyor. Gün aşırıda sağlıklı spermler üretilemeden yaşanmış oluyor. Ki farkediliyor da peş peşe olan ilişkilerde meninin bir çoğu su gibi sıvı oluyor

Cinsel hayat için değil zaten bu öneri, gebelik için. Cinsel hayatınız günde 4 kez olsa bile birşey değişmiyor. Çünkü neticede tek bir ilişkiden hamile kalıyorsunuz. Erkeklerin sperm üretimleride hemen hemen 2-3 gün oluyor. Gün aşırıda sağlıklı spermler üretilemeden yaşanmış oluyor. Ki farkediliyor da peş peşe olan ilişkilerde meninin bir çoğu su gibi sıvı oluyor
Anladım canım benim böyle hamile kaldım onu söylemek istedim

Bende devamlı takvimi takip ediyordum amma bu ay ovulasyon testiyle takip ettim ne yazık ki takvim yanlış gösteriyormuş takvime göre benim yumurtlamam yarın ama testte ben pazartesi günü gördüm yumurtlamayı 🫣

Back