ya arkadaşlar bu zamanda acaba hamilemiyim diye buraya konu açıp ve sızlananlara anlam veremiyorum.idrarda negatif çıkıyosa.böyle acaba hamilemiyim deyip dövünmek gidip kan vermekten dahamı iyi geliyo anlamıyorum.arkadaşım git kan tahlili ver en kesin sonucu o sana verecektir.dilerim hamilesindir.
selam ;
haklısın belkide arkadaşım ama korkmak negatif sonucu alırsam endişesi ayrıcada etrafımfaki bir çok insan daha çok erkekn ikinci adet tarihinin gelmesini bekle diyor ..ayrıca bu forumda birçok kişi aynı psikolojide diye düşünüyorum((( ama tavsiyen için teşekkür ederim ..diğer ayrı bir konuda şuanda kan testi yaptıracak maddi gücüm yok .
selam ;
haklısın belkide arkadaşım ama korkmak negatif sonucu alırsam endişesi ayrıcada etrafımfaki bir çok insan daha çok erkekn ikinci adet tarihinin gelmesini bekle diyor ..ayrıca bu forumda birçok kişi aynı psikolojide diye düşünüyorum((( ama tavsiyen için teşekkür ederim ..diğer ayrı bir konuda şuanda kan testi yaptıracak maddi gücüm yok .
merhaba cnm sağlık ocakları ücretsiz yapıyolar kan testini
son adet tarihim 30 haziran .temmuzun 17 sinden itibaren düzenli çalışma yaptık ..ve benim adetim gelmedi 12 gündür bekliyorum .bu arada 4. gün 6 ve 10 nuncu gün idrar testi yaptım sonuç negatif .benim adetim sancılı olmaz acaba adetmi olcam desem son 4 gündür kasık bacak ve bel ve sol bacağımda ağrılarım var.birde adet olmama yakın akıntım koyu kıvamda gelir ordan bilirdim adet olcağımı.krem kıvamında ve çok çok normal akıntım var .ve aşırı iştahım açık doymak bilmiyorum2 gündür.yiyorum on dakika sonra hiç yemek yememişim gibi karnım kazınıyor acıkıyorum .2 gündürde sık idrara çıkıyorum. idrarım koyu sarı .ve arada vücuduma ateş basıyo halsizlik var ben ne zaman kan testi yaptırsam acaba ..idrarlar hep negatif çıktı korkuyorum yaptırmaya..lütfen yorumsuz bırakmayın beni.oofff yaaa sizce benim durumum nedir. çok istiyorummm hamile olmayı
merhaba cnm sağlık ocakları ücretsiz yapıyolar kan testini
cnım daha erken hemen kaptırma kendını bıraz daha zaman gecsın hamıle olmak ıstedıgın ıcın ole karnın felan hemen acıkıyor olabılır sıddetlı agrın felan warmı kaısk bolgende
ben ıdrar tahlilini adetim 4 gün gectıgınde yapmıstım ve belirgin koyu cızgı belırdi hemen bazılarında 1 hafta fln gecsede cıkmayabılıyo bünye meselesı o yuzden en iyisi kan tahlili canım..
inşallah benimde öyledir ve hamileyimdir.biraz daha beklesemmi ..
inşallah canımm..bence bekleme kan testi idrar testi gibi degıl negatif ve pozitif dıye bisey yok bazı degerler cıkıyo hormonlara dair..o degerlerden yola cıkarak doktor kesin bişey soyleyecektir bnce yaptır.:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?