Hamile olabilrmiyim?

Nurem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2018
311
158
103
34
Arkadaşlar merhaba.ben bir buçuk yildir bebek istiyorm ama hamile kalamadim hic.kimyasal gebelik yada düşük gbi bir durumda yasamadm.yumurtlama tembelligi vardi bir donem onuda bitkisel tedavi ile atlattm.reglm uc aydir duzene girmisti.bu ay 4 gün gecti.goguslerimde büyüme, hassasiyet, ağrı var.zaman zaman kasiklarimda agri var akntim var.reglm gecmesinden 3.gun gece test yaptm tek çizgi cikti.ramazan nedeni ile kanda veremiyorum gidip bir günüm boşa gitmesin die.idrarda cikmadi ama sizce yinede hamile olma ihtimalim varmi? Yani hamile isem testi erkenmi yapmısm ondan çıkmama ihtimalim varmi.basina bu tarz bir durum gelen varsa bilgi verebilirmisiniz🙏

Belki geç döllenme olabilir.

Aynen , geç döllenme olabilir. Adet olmazsan iki gün sonra tekrarla bence.
Ama bana yok gibi geldi. Inşallah yanılırım. :KK200:

Ramazanda kan verebilirsin orucun bozulmaz. Sadece kan alamazsın ve oruçluyken seni sarsacak kadar kann veremezsin(kan bağışı gibi). Git kan testi yaptır bence rahatlarsın öğleden önce ver bir sağlık ocağına öğleden sonra sonucu öğreniyorsun hemen stresten kurtulursun

Ramazanda kan verebilirsin orucun bozulmaz. Sadece kan alamazsın ve oruçluyken seni sarsacak kadar kann veremezsin(kan bağışı gibi). Git kan testi yaptır bence rahatlarsın öğleden önce ver bir sağlık ocağına öğleden sonra sonucu öğreniyorsun hemen stresten kurtulursun
Tmm cnm pzt ye kadar olmazsam vereym kan

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Wala olabilir umutlandırdrmak istemem ama oylede hissettm inşallah vardir.banada dua et nolur

Back
X