Canım yanıt için teşekkürler.Bilemedim ki bende merak içerisindeyim.Adetlerim düzenli olduğu için acaba demekten alamadım kendimi...Valla ben gebe kalmak icin uzun sure ugrastim olmadi tedavi ile oldu.
Boyle yek atista isabet ettirenlere hep imrendim.
Olada bilir olmaya da bilir bilemem cok erken ama 12. Gun yumurtlamaya yakin bir gun ihtimal dahilinde ancak daha 4 gunde gebelik olusup filan ne belirti verir ne testte cikar. O agrilariniz filan ilk iliski agrisidir
Canım ben ayın 11 de adet oldum 22 martta ilişkioldu, adetlerim düzenli olduğu için acaba hamilelik olur mu diye şüphelenmeye başladım.adet başlangıcından başlayarak 14 gün sonra yumurta oluşur ( eger geç yumurtlama değilse) yumurtlama gününden ikigün önce , yumurtlama günü ve 2 gün sonrasında yapılan ilişkide hamile kalma olasılığı yüksektir yani diyelim ki ayın birinde hasta oldun 15. gün yumurta oluşur 13-15-17 hamile kalma günleri tabiki ilk ilişkide tutması sadece şanstır senin tam onikinci güne geliyorsa ? bekleyecen ve görecen
11 gün geçmiş hamile değilsin ağrıların ilk olduğu içindir ben 3 ay yaşadım o ağrıları geçmiş olsun diyelimCanım ben ayın 11 de adet oldum 22 martta ilişkioldu, adetlerim düzenli olduğu için acaba hamilelik olur mu diye şüphelenmeye başladım.
Muhtemelen bende öyle düşünüyorum.11ilk gün sayarsak, 12.gün de ilişkiye girmiş oluyorum spermler 3-5 gün yaşıyor diye duymuştum kadın vücudunda o yuzden acaba diye şüphelendim.11 gün geçmiş hamile değilsin ağrıların ilk olduğu içindir ben 3 ay yaşadım o ağrıları geçmiş olsun diyelim
hanimlar sunu bir aklinizdan atin. En az 6 hafta olana kadar belirgin bir belirti olmaz bosuna kendinizi yipratmayin. Kendinizi dinlemeyin. Neler yassdim neler dusundum. Nolur kendinize bu eziyeti etmeyin ve akisina birakinCanım yanıt için teşekkürler.Bilemedim ki bende merak içerisindeyim.Adetlerim düzenli olduğu için acaba demekten alamadım kendimi...
Bi de nette şey okudum ben ,yumurtlama sonrası ilişkiye girsende kalmayabiliyomuşsun,ama öncesi girersen hamile kalma şansı artıyormuş.Ona da takıldım ama ilk ilişkide kalma olsaılığı yok bence ya3 gün yaşıyor sperm yumurtada 12-24 saat arası yaşıyor
Haklısın canım:) Zaten hiç bir belirti yok:) İlk ilişkide de olacağını sanmıyorumhanimlar sunu bir aklinizdan atin. En az 6 hafta olana kadar belirgin bir belirti olmaz bosuna kendinizi yipratmayin. Kendinizi dinlemeyin. Neler yassdim neler dusundum. Nolur kendinize bu eziyeti etmeyin ve akisina birakin
oluruna bırak evliliğin ilk günlerin tadını çıkar relaxsBi de nette şey okudum ben ,yumurtlama sonrası ilişkiye girsende kalmayabiliyomuşsun,ama öncesi girersen hamile kalma şansı artıyormuş.Ona da takıldım ama ilk ilişkide kalma olsaılığı yok bence ya
Haklısın canım:)oluruna bırak evliliğin ilk günlerin tadını çıkar relaxs