Hamile olabilirmiyimm

Endlessasya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
26
6
25
İyi akşamlar kızlar adetime 4 gün var belim kasıklarım ağrıyor göğüslerim hasaslaştı bebek düşünmüyoruz bir oğlumuz var korunuyoruz test yaptım çıkmadı adetten önce diye herhalde kan tahlili versem çıkarmı

Belirttiğiniz belirtiler regli belirtisi aynı zamanda. Bebek düşünmüyorsanız korunuyorsunuzudur. Sizi bu şüpheye sokacak ne oldu?

Reglden önce yarın gidip kan versem çıkarmı acaba
Döllenme olduysa çıkadabilir çıkmayadabilir. Benim reglime 3 gün kala 11.89 çıkmıştı. Regli günü 38 olmuştu. Bazı kişilerde daha yüksek oluyor değer. En garantisi regli gününü beklemek

Döllenme olduysa çıkadabilir çıkmayadabilir. Benim reglime 3 gün kala 11.89 çıkmıştı. Regli günü 38 olmuştu. Bazı kişilerde daha yüksek oluyor değer. En garantisi regli gününü beklemek
Birşey sorabilirmiyim bugün de olmazsam adetim 4 gün gecikti göğüs ucumda sizi var adet olacakmisim gibi sizi oluyor gün içinde ama 1 saate geçiyor ve bugün neredeyse hiç yok diyeblrm bugün sadece hafif batma oluyor sabah 12 bucukda test yaptım negatif çıktı şuan sabah yaptigim testte hafif gölge oluşmuş bu kuruma çizgisi dedikleri olay mi oluyor

Birşey sorabilirmiyim bugün de olmazsam adetim 4 gün gecikti göğüs ucumda sizi var adet olacakmisim gibi sizi oluyor gün içinde ama 1 saate geçiyor ve bugün neredeyse hiç yok diyeblrm bugün sadece hafif batma oluyor sabah 12 bucukda test yaptım negatif çıktı şuan sabah yaptigim testte hafif gölge oluşmuş bu kuruma çizgisi dedikleri olay mi oluyor
İlk 5 dakika içinde olanı ciddiye alın sonrası yanıltır en garantisi kan verin

Rica ederim hayırlısı olsun hakkınızda 🤍
ben birşey sormak istiyorum bugün de olmazsam adetim 7 gün geçmiş oluyor test yapmıştım 3 gün önce sabah negatif çıktı gece gölge oluşmuştu dün böyle çok çok açık kahve çok az akıntı geldi akşam da böyle bir nokta b gibi geldi ağrı var heran adet olcam ağrısı ama hala yok bugün hiç birşey yok pet var pette hiç leke yok ve çok kafama takıldı bilginiz mi varmi

X