Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilirmiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

deniz060606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2015
135
29
98
Herkese merhaba. Kızlar benim en son reglm 22 Şubat bebek yapmayı düşünüyoruz yumurtlama günlerimde sık sık birliktelik yaşadık fakat benim kasık ağrılarım çok erken başladı 8 Mart gibi ve hala devam ediyor 3 gundur de kahve lekelenmem başladı akıntıyla beraber kahve lekelerim oluyor normalde hiç böyle bişey yaşamazdim hiç regl arası böyle bişey olmadı erken regl de olmam 32 gunde bir falan oluyorum dün kanda gebelik testi yaptırdım negatif çikti sizce hamile olma olasılığım varmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

canım kanda yapılan testlerde yanılma payı olmuyo genelde. Başka bi sıkıntı olablir. Kadın doğuma göründün mü

canım kanda yapılan testlerde yanılma payı olmuyo genelde. Başka bi sıkıntı olablir. Kadın doğuma göründün mü
Hayır görünmedim bugün sabah şiddetli ağrı ve kanamam oldu sanırım regl oldum ama daha 7 gun var olmamada dediğim gibi hiç erken olmazdım geçirirdim genelde agrim da çok var çalışıyorum hastaneye gidemedim p.tesi gitmeyi düşünüyorum

Ben adet olduğunuzu düşünmüyorum arada 15 gün var bu ara dikkatli olun derim her ihtimale karşı

Bahar dongusunde gec erken olanilir nedeni dengesizlesen hormonlardir cnm. Endise etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…