• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim ?

elifellaa

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
79
48
8
Merhaba arkadaşlar eşimle çocuk istiyoruz bu ay ilişkiye girdiğimiz günden beri sürekli kasıklarımda batma oluyor yorgunluk var sürekli uyku hali ve çok sık idrara çıkıyorum adetime 11 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı şimdi adetime 5 gün var yine kasık ağrım karın ağrım var gögüslerim ağrıyor adet olacakmışım gibi sizce hamile olabilirmiyim ?

Merhaba arkadaşlar eşimle çocuk istiyoruz bu ay ilişkiye girdiğimiz günden beri sürekli kasıklarımda batma oluyor yorgunluk var sürekli uyku hali ve çok sık idrara çıkıyorum adetime 11 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı şimdi adetime 5 gün var yine kasık ağrım karın ağrım var gögüslerim ağrıyor adet olacakmışım gibi sizce hamile olabilirmiyim ?
adetinin geçmesini bekle derim :) sonra idrar testi yaparsın

Adete 11 gun kala neden test yaptin ki? Gebe olsan da asla cikmaz testte 11 gun kala. Reglime 1 gun kala bile cikmadi benim.

Allah gönlüne göre versin canım ama belirtilere çok kapılma derim ben.hem zaten saydığın çoğu belirti için çok erken daha.stres yapma en büyük engel çünkü

Bende surekli kendimi dinlerdim olan herseyi hamilelige yorardim gecikmeme sebep olurdu ilk defa bu ay ne cabaladim nede kendimi dinledim adet olacagim ilk gun basladi garipliklerim yogurt yiyorum metal gibi yumartanin tadi degisik ertesi gun gebelik testi aldim cok sukur cift cizgi bayagi koyu cikti inanamadim bir daha yaptim testi bugun hastanedende onaylandi diyecegim o ki kisiden kisiye o kadar fark ediyormuski bosuna yormusum kendimi bekle adet tarihini kesinlikle herseyi ona yorma beynimiz oyun oynuyo sabirli olHoppa

Back