- 2 Ocak 2017
- 75
- 5
- 36
- Konu Sahibi Prenses3025
-
çok teşkkür ederim :)bu şekilde hamile kalman imkansız.. üstelik 2 defa adet olmuşsun psikolojini etkileme bu tür şeylerle. belli ki bu durumda dahi kafana takıyorsun bu nedenle dikkatli ol :)
korunmasız ilişkide her zaman risk vardır elbette. Test yaptırırsanız daha iyi olurkızlar merhaba. regl ken tam 27 gün önce korunmadan ilişkiye girdim. kanamam olduğu için sorun olmaz sandım ama hala adet olmadım. sizce bi tehlike teşkil ediyor mudur?
gebelik için yumurtlama olması lazım evet fakat yumurtlama gününüzü biliyorsanız sorun yok. pek çok kişi geç döllenme ile karşı karşıya kalabiliyor bu da beklenin günün sonrasında gebelik demek düşük bir ihtimal tabikiama o sırada adettim. kanamam vardı.
kaç günde bir regl oluyorsunuz kiPeki adetimin 19.gününde hamile kalma ihtimalim nedir.
benim bildiğim kadarıyla 1 hafta gecikirse öyle bir risk varmışkızlar merhaba. regl ken tam 27 gün önce korunmadan ilişkiye girdim. kanamam olduğu için sorun olmaz sandım ama hala adet olmadım. sizce bi tehlike teşkil ediyor mudur?
benim bildiğim kadarıyla 1 hafta gecikirse öyle bir risk varmış
banada bazen öyle oluyor bazen hamile olmasan bile kafana çok taktığın için psikolojik olarakta gecikebiliyormuşHENÜZ BİR AYIM DAHA DOLMADI AMA ŞU AN Kİ DURUMUMA BAKARSAK AĞRI OLMADIĞINDAN SANKİ OLMAYACAKMIŞIM GİBİ.
Psikolojik oluyor hep benim geçen ay baş dönmelerim bile vardı ama regli oldumUmarım psikolojiktir çokta takıyorum kafaya gerçi etkisi olabilir evet
benim sadece gogusumde sıkıntı var of adetimide 3-4 gün erken oldumUmarım benimde öyle olur
Olabilir tabiki canım her kadında farkli oluyor yumurtlama günleri kimininki geç oluyor kiminin önce kiminin tam günündeBende bisı sormak istiyorum kızlar ben pazar günü regli oldum regli dönemlerim 25 ile 27 gün Arası degisiyor perşembe regli bitti cuma günü gece yumurtalıklarım çok ağrıdı sanki patlıcak gibi oldu ağrısından yatamadim bacaklarıma kadar vurdu ağrısı bugün sağ kasıkta devam ediyor ağrım sizce yumurtlama olma olasılığı varmıdır ben hiç böyle olmamistim kist Vs birşeyimde yok daha önceki gebeliğim kürtajla sonlandı o zaman Şubat ayında kalmıştım adetin 15.ve 16. Günü kalmıştım hatta kafam karıştı farklı zamanlarda yumurtlama olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?