Hamile olabilirmiyim??

Prenses3025

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
75
5
36
merhabalar 17 aralikta sürtunmeyle iliskiyw girdim bosalma olayi olmadi 23 ündede normal gunumse adet oldum goguslerimin ucunea damarlar var 2 veya 3 tane ve uclarinda 4 veya 5 tane kucuk kucuk beyaz kabarciklar var ama cok kucukler 18 ocakta ise adet oldum sizce hamile olabilirmiyim kusma bulanti gibi belirtiler olmadi hamile olabilirmiyim

bu şekilde hamile kalman imkansız.. üstelik 2 defa adet olmuşsun psikolojini etkileme bu tür şeylerle. belli ki bu durumda dahi kafana takıyorsun bu nedenle dikkatli ol :)

kızlar merhaba. regl ken tam 27 gün önce korunmadan ilişkiye girdim. kanamam olduğu için sorun olmaz sandım ama hala adet olmadım. sizce bi tehlike teşkil ediyor mudur?

kızlar merhaba. regl ken tam 27 gün önce korunmadan ilişkiye girdim. kanamam olduğu için sorun olmaz sandım ama hala adet olmadım. sizce bi tehlike teşkil ediyor mudur?
korunmasız ilişkide her zaman risk vardır elbette. Test yaptırırsanız daha iyi olur

ama o sırada adettim. kanamam vardı.
gebelik için yumurtlama olması lazım evet fakat yumurtlama gününüzü biliyorsanız sorun yok. pek çok kişi geç döllenme ile karşı karşıya kalabiliyor bu da beklenin günün sonrasında gebelik demek düşük bir ihtimal tabiki

Bende bisı sormak istiyorum kızlar ben pazar günü regli oldum regli dönemlerim 25 ile 27 gün Arası degisiyor perşembe regli bitti cuma günü gece yumurtalıklarım çok ağrıdı sanki patlıcak gibi oldu ağrısından yatamadim bacaklarıma kadar vurdu ağrısı bugün sağ kasıkta devam ediyor ağrım sizce yumurtlama olma olasılığı varmıdır ben hiç böyle olmamistim kist Vs birşeyimde yok daha önceki gebeliğim kürtajla sonlandı o zaman Şubat ayında kalmıştım adetin 15.ve 16. Günü kalmıştım hatta kafam karıştı farklı zamanlarda yumurtlama olabilir mi acaba

Şu an hiçbir yerim ağırmıyorum. Sanki olmayacak mışım gibi. Adetimi bir hafta geçerde olmazsam test yapacağım.

Bende bisı sormak istiyorum kızlar ben pazar günü regli oldum regli dönemlerim 25 ile 27 gün Arası degisiyor perşembe regli bitti cuma günü gece yumurtalıklarım çok ağrıdı sanki patlıcak gibi oldu ağrısından yatamadim bacaklarıma kadar vurdu ağrısı bugün sağ kasıkta devam ediyor ağrım sizce yumurtlama olma olasılığı varmıdır ben hiç böyle olmamistim kist Vs birşeyimde yok daha önceki gebeliğim kürtajla sonlandı o zaman Şubat ayında kalmıştım adetin 15.ve 16. Günü kalmıştım hatta kafam karıştı farklı zamanlarda yumurtlama olabilir mi acaba
Olabilir tabiki canım her kadında farkli oluyor yumurtlama günleri kimininki geç oluyor kiminin önce kiminin tam gününde

Back