• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Olabilirmiyim?

Fundaaybar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2015
11
6
1
30
Kızlaar toplanın.. En Son 27 Kasımda adet gördüm.. Eğer gebiş değilsem adetime 6 gün var. Ama benim göğüslerim 10 gündür nerdeyse bi hashas amaaan amaan bi dokun bin ah işiit Hamilelik testi ne zaman yapayım bi kaö gün sonra yapsam doğru cıkarmı yoksa adetimin gecikmesini mi bekliyim? Ay cok sabırsızıııım :))

Canım bence biraz daha bekle;) kimisinde adet gecikse bile çıkmıyor.. Yani yapsan ve negatif çıksa da üzülme;) inşallah hamilesindir:))

Insallah hamilesindir ama ben her ay adet olmaya yakin goguslerim acayip hassaslasir .. oyuzden erken sevinip sonradab umitsizlige dusme. Allahim gonlune gore versin

Insallah hamilesindir ama ben her ay adet olmaya yakin goguslerim acayip hassaslasir .. oyuzden erken sevinip sonradab umitsizlige dusme. Allahim gonlune gore versin
Amin tatlım benim normalde adetten bi iki gün önce hashasiyet gösterir bu sefer 10 gün onceden başladılar aceleleri ne iste artık :-)

Ayy inşallah kuzumm adet tarihi gecince yapiyim dimi testi :nazar:
Bence de;) yani sonra hcg 2 katına çıkacak mı, kese gözükecek mi, bebek var mı, kalp atıyor mu hep bekleyeceksin.. Ama adetten sonra öğrenirsen diğerlerini daha az beklersin;)

Kızlaar toplanın.. En Son 27 Kasımda adet gördüm.. Eğer gebiş değilsem adetime 6 gün var. Ama benim göğüslerim 10 gündür nerdeyse bi hashas amaaan amaan bi dokun bin ah işiit Hamilelik testi ne zaman yapayım bi kaö gün sonra yapsam doğru cıkarmı yoksa adetimin gecikmesini mi bekliyim? Ay cok sabırsızıııım :))
bencede gununun geçmesini bekle,bende mesela hamilelik belirtileri hamileliğimi öğrendikten sonra oluşmaya başladı..hıssettmek çok zor bence daha şimdiden..
Rabbim gönlünüze göre versin:KK66:

Canim daha bekle yapma hamilelik varsa bile daha yeni yerlesiodur cikmaz yani hatta benim tavsiyem gecikme olmadan test yapma. Adet zamanida goguslerde hassasiyet olur hayal kirikligi yaşama

Kizlar merhaba ben 2 tane test yaptim birinde 2.cizgi silik cikti digeri pozitif hala inanamiyorum allah istiyen herkese versinde ben suan istemiyorm napabilirim lutfen yardimci olun :mad::KK61:

Canim bu arada senin konunada biseyler yazmak istedim ben daha yeni ogrendim hamile oldugumu testle adetime 4 5 gun var clearblue aldim birde periodcly insallah hamilesindir az kaldiysa adetine denemelisin:)

Kizlar aslinda ben daha hala emin olmadim sizce hamile miyim

Eklentiler

• 2015-12-25 21.47.36.jpg
    2015-12-25 21.47.36.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 41
Back