• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim

Sanmıyorum vajinanın üstüne boşalmakla hamile kalınmaz insanlar neler deniyor uğraşıyor hamile kalamıyor ama yine de belli olmaz. Regliniz stresten gecikmiş de olabilir test yapın en iyisi garanti olsun.

Gebelil testi yaptim negatif cikti ama onlar kesin sonuc vermiyor :( kan testinide iliskinin 13. Gunu yapmistjm negatif cikmisti cildiricam bilmiyorum

Dırek test yaptır o zaman yenıymiş bellı olmaz olmamıstı sımdı gecıkmıs bır ayıda gectı sayılır dusuk bı ıhtımal ama ıkınızde organzm olduysanız o anda hersey olur sansa bırakma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nisanlimla anal yoldan iliskiye girdik o vajinamin uzerine bosladi ben bakireyim iliskinin ardindan reglm 24 gun gecikti. Iliskinin 13.gununde kan teati yaptirdim sonuc <0.100 cikti . Hamile olma risk varmi yardimci olun lutfen hala regl olamadim. Poli. Over kisti var bende :( lutfen yardimci olun , yasim 24 ,tesekkurler

Canm dugune ne kaldi kizzzzz :-):-):-) cok dusuk ihtal degilsindir korkma canmm yarisini dugune birakinnnn:-):-):-)

canım stresten olmamışsındır endişelenme insanlar hamile kalmak için ne yöntemler deniyor o kadarla hamile kalınsa ohooooooo h,çbirimizin burda işi yoktu o zaman emin ol.
sevgiler.

Back