- Konu Sahibi ayse_yilmaz93
-
Yapmamam gerektiğini bildiğim halde erkek arkadaşımla 15 ocakta sürtünme yoluyla ilişkiye girdim vajinama boşalma gibi bir durum olmadı.Subat ayindaki adetim 10gun gecikti endiselenip test yaptim nerdeyse 4 5 test yaptım hepsi negatif çıktı subat ayında 10 gun gecikmeli olarak regl oldum mart ayında da regl oldum ama içim rahat etmedigi icin yine idrar testi yaptim sonuc negatif ultrasona girdim doktor gebelik olmadığını söyledi.Ama bu ay hastalanmadım bu ayin 12sinde kahverengi akıntımla beraber birkac damla kan geldi sadece göğüslerim çok şiş karnımda şiş akintim da var sizce hamilelik olasılığı var mıdır tekrardan doktora gitmeli miyim ne olur yardım edin buna çok ihtiyacım var
Yapmamam gerektiğini bildiğim halde erkek arkadaşımla 15 ocakta sürtünme yoluyla ilişkiye girdim vajinama boşalma gibi bir durum olmadı.Subat ayindaki adetim 10gun gecikti endiselenip test yaptim nerdeyse 4 5 test yaptım hepsi negatif çıktı subat ayında 10 gun gecikmeli olarak regl oldum mart ayında da regl oldum ama içim rahat etmedigi icin yine idrar testi yaptim sonuc negatif ultrasona girdim doktor gebelik olmadığını söyledi.Ama bu ay hastalanmadım bu ayin 12sinde kahverengi akıntımla beraber birkac damla kan geldi sadece göğüslerim çok şiş karnımda şiş akintim da var sizce hamilelik olasılığı var mıdır tekrardan doktora gitmeli miyim ne olur yardım edin buna çok ihtiyacım var
bu şekilde gebelik ihtimalinin çok düşük olduğunu söylüyorlar zaten, ilişkinin üzerine 2 kere de adet görmüşsünüz, üstelik ultrasonda da çıkmamış o kadar zamanda çıkardı sanırım öyle bir durum olsaydı.. testleriniz de hep negatif çıkmış boşuna endişelenmeyin bence stresten gecikiyordur adetiniz
yok canım hamile kalmak o kadar kolay değil inan
eğer o gün hamile kalsaydın şimdi cinsiyetini bile biliyor olurdun
2 ay geçmiş üstünden emin ol hamile değilsin
seninkisi mevsimsel dönüşe denk gelen ve stresten dolayıda katmerlenen bir adet gecikmesi
kafaya taktığın için adetin gelmiyor. hepsi bu.
cnm bu kadar uzun süreee olmaz bence ama ne olur ne olmaz sen yinede bi doktora görün.
15 ocak diyosun nerdeyse 3,5 aylık olurdun yok canım imkansız. sen stres yaptıgından olmuyosun maydonoz suyu iç söktürür
Cnm bencede yoktur.hem cocuk sahibi olmak keske o kadar kolay olsaydı ahhh ahhh
inşallah değilsindir.ama ya kalsaydın? hamile kalmak kolay değil diyenlere de bakma ilk denemede hamile kalanlar var tecavüzle hamile kalanlar var içine boşalma olmadan bile hamile kalabilenler var. bak kaç aydır korkuyla yaşıyosun kalbinde. yaşadığın şeye değdi mi? yazık etme kendine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?