hamile olabilirmiyim?

alisim05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
4
0
arkadaslar yeni üye oldum.ayin 9 unda periodem geldi fakat gelmeden 2 gün önce sanki hamilelik belirtileri vardi gelince hayal kirikligina ugradim suan bitmek üzere ama sikayetlerim hala gecmedi.asiri derecede halsizlik,gögüslerde ve karnimda karincalanma var ve karnim hala sis sanki, test yapmaya korkuyorum.2.5 senedir olmuyor bebisim.kafaya takma diyolar ama elimde degil.bu durumda üstüne görenler oldumu?olduysa sonuc ne oldu paylasirsaniz cok sevinirim

canım hamile oldugunu pek sanmıyorum
acaba psikolojik olabilirmi belirtiler
üstüne görme bildigim kadarıyla çok kanamayla olmuyor
az miktarda olup hemen kesiliyor
için rahat olsun istersen bir test yaptır
dr.a hiç gitmedinizmi 2,5 yıldır

2 yildan beri dr.gittim.son tedavi gecen ay biraktim.daha dogrusu son tedavidende sonuc alinmayinca dr tüp bebek dedi onuda ben kabul etmedim.bi kac ay böyle kendiligine birakmak istedim kafam duygularim karma karisik hayirlisi olsun sabir

alisim05 arkadaşım. Senin adına gerçekten çok üzgünüm. Ve seni çok iyi anlıyorum. Ben böyle bir sorun yaşamadım Allaha şükür ama ablam yaşadı. Tam 8 sene çocuğu olmadı. 3 defa aşılama yapıldı onda da tutmadı. En son tüp bebek yapıldı. ılk tüp bebek denemesinde ikizleri bir oğlu bir kızı oldu. Akabinde 7 ay sonra kendiliğinden tekrar hamile kalmıştı bu sefer. Onu da doğurdu bir oğlan daha geldi. Şuan evde 3 küçük canavar var. Üçüz gibi büyüdüler. Ablam öğretmen. Çocuklara bakan annem. 5 senedir annemin sağlam bi tarafı kalmadı. Sinir ,stres yorgunluk, hep hasta. Ablamında yaşanacak bir hayatı kalmadı. Benim en büyük korkum ikizlerimin olmasıydı hamile kaldığımda. Allahtan bir kızım var ve şimdi de bir bebeğim daha olacak inşallah. SENıNDE ALLAH YARDIMCIN OLSUN. TEKNOLOJı GELıŞTı. TÜP BEBEK GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BıR YÖNTEM. 2.5 SENEDıR BEKLEMıŞSıN BENCE YETERLı BıR SÜRE. ARTIK SıGORTALILARDA TÜP BEBEK YAPTIRABıLıYOR. BEKLEMEK ıSTıYORSAN DA SEN BıLıRSıN TABı. opuyorumnanaktan

senin adina cok sevindim,annen ve ablanada Allah sabir versin:Saruboceq:
benim suandaki tek tesellim bi oglum var bu tedavi 2.bebis icindi.tüp bebek aklimda ama nebileyim biraz daha bekleyeyim bir iki ay daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…