Hamile olabilirmiyim

srn23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
13
0
arkadaşlar slm yeni üyyim.benim sorunum adetim gecikeli 14 gün oldu.doktor vajinal ultrasona baktı.simir testi yapacaktı.rahim duvarı kalınlaşmış.küçük bir gebelikte olabilir dedi simir testini adetten sonra yapalım dedi.hamile olabilirmiyim.

ben üye oldum soruma cevap arıyorum gebelik bölümüne mi yazmam gerekiyo

Evet "gebelik" bölümüne, "hamilelik belirtileri" alt başlığına konu açmalısın. 14 gün adet gecikmesi hamilelikten dolayı olabilir. 14 gün geciken hamilelik kan testinde de idrar testinde de kolayca çıkar. Ama doktor ilginç geldi, çünkü benim bildiğim kadarıyla smear örneği hamileyken de alınabiliyor. Bir de 14 günlük gecikmede neden test yapmak yerine, adeti beklemeyi tercih etti acaba? Daha önce böyle gecikmeler yaşıyor muydunuz ki acaba?

yok ben doktora 8.günde gitmiştim rahim duvarı kalın küçük bi gebelik olabilir görünmüyen diye adeti bekleyelim dedi adetten sonr smear testi o zman yapalım dedi

Bu kadar gecikmeyle idrar testinde hemen çıkar. Eczaneden bir hamilelik testi alıp yapın derim. Pozitif çıkarsa da kan testi yapın. Adetleriniz düzenliyse şu an 1.5 aylık hamilesiniz demektir.

canım ben adetim bittikten 9 gün sonra keseyi gördüm.rahim kalınlaşması tam adet günümde girdiğim ultrasyonda görülmüştü.zaten ona bağlı olarak doktorum beta hcg istemişti.gebelikte smear testi mutlaka yapılır.bende de yapmıştı doktorum.tehlikeli birşey değilki.bir zararıda yok.senin doktorda bi garipmiş yani

X