• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim

patininannesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
45
12
3
30
Kızlar merhaba 27 Aralık benim yumurtlama günümdü bu ay gün aşırı ilişkiye girdik. Yumurtlamadan beri yaklaşık 1 haftadır kasık batmam var. Yumurtlama günüm geçti ama hala kasık batmam var. Bu hafta çok gaz problemim ve şişkinliğim oldu. Akıntı kremsi ve kokusuz.Biliyorum çok erken ama Bugün kan testi verdim ve sonucum negatif (0.2). Bel ağrım da var. Göğüslerim de ağrıyor. Sanırım göğüs uçlarım da koyulaştı. Adetime daha 12 gün var. Sizce olabilir mi ?

Bazen gebelikler oluşup sağlıksız ise regl ile atılabilir bu yüzden çok erken öğrenmekte anne adayı için yıpratıcı olabilir. Umarım gebesindir ama bir yandan da vücut gebe olup olmadığını tam bilemediği için yumurtlamadan regle kadar olan süreçte hamile gibi davranır bazen. En önemli gebelik belirtisi regl gecikmesidir canım. Yaklaşık 1 yıldır deneyen biri olarak sana tavsiyem regl günün gelmeyene kadar buna takıntılı olmamaya çalışman. Çünkü ben de o süreçte çok yıprandım sonuç negatif olunca insan daha fazla üzülüyor. İnan ki öyle aylar geçirdim ki bütün gebelik belirtilerini yaşadım mide bulantısı, regl gecikmesi hemde 10 gün filan, bel bacak ağrısı akıntı göğüs sızlaması vs gibi. Ama tamamen stresten ve plasebodan olduğu ortaya çıktı. Sabret canım, akışına bırak illa ki varsa öğrenirsin

Uzun uzun yazdığınız için çok teşekkür ederim gerçekten mutlu oldum. İnşallah siz de en kısa sürede bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Hayırlı olsunn😍 belirtileriniz nelerdi ve kaç gün kala test yaptınız
Çok teşekkür ederim 🥰🥰 ben adete 12 gün kala öğrendim. Hala adet günüm gelmedi. Çarşamba günü kan testinde çıkmamıştı. Cuma günü kendim evde test yaptım ve silik çizgi çıktı sonra kan testi verdim değerim 4 günde 35 e yükselmişti. Kasık batması (en çok) bulantı ve göğüslerde hassasiyet oldu. Normalde de olurdu ama adete 1 hafta kala olurdu bu sefer 15 gün önceden hassasiyet oluştu. Göğüs uçlarının rengi hafif karardı. Akıntı olarak beyaz bir akıntı oldu (bu aşırı olmadı) yerleşme kanaması da olmadı

Çok teşekkür ederim 🥰🥰 ben adete 12 gün kala öğrendim. Hala adet günüm gelmedi. Çarşamba günü kan testinde çıkmamıştı. Cuma günü kendim evde test yaptım ve silik çizgi çıktı sonra kan testi verdim değerim 4 günde 35 e yükselmişti. Kasık batması (en çok) bulantı ve göğüslerde hassasiyet oldu. Normalde de olurdu ama adete 1 hafta kala olurdu bu sefer 15 gün önceden hassasiyet oluştu. Göğüs uçlarının rengi hafif karardı. Akıntı olarak beyaz bir akıntı oldu (bu aşırı olmadı) yerleşme kanaması da olmadı
sizin adınıza çok sevindim! umarım bu ay ben de bu duyguyu tadabilirim…

gün aşırı değerlendirdiğimiz yumurtlamamın (ovülasyon sürecimin) üzerinden 6/7 gün geçti ama bu gün sabahtan beri aşırı bir kasık ağrısı yaşıyorum; buna ağrı da diyebilir miyim bilmiyorum aslında. böyle gerilme gibi bir his, sık aralıklarla tekrarlayan bir çeşit kramplar oluyor ve iç uylumlarım ağrıyor… bu ağrının vajinama ve kasıklarıma vurduğunu hissedebiliyorum. sabah yürüyüşe çıktım ve ağrı iyice coştu, buna eşlik eden bel ağrım da mevcut. bel ağrısı dün sabahtan başladı ve bu gün artmış bir durumda.
ayrıca yüzümü kocaman üç adet sivilce kapladı, ki bende çok nadir sivilce çıkar :)
idrar sıklığımda da artış gözlemliyorum.
yumurtlamamın sonrasından beri gaz problemi yaşıyorum, özellikle sabahları.
halsizlik / uyku halim var bugün. (uyumamak için direniyorum resmen!)
göğüs hassasiyetim ise çok çok az, uçlarında rahatsız etmeyecek derecede sızı var.

böyle de pat diye kendi derdimi dile getirmiş oldum ama bu belirtilerle ilk defa karşılaşıyorum. heveslenmek midir heyecan mıdır bilemiyorum ama aşırı sabırsızım.

yarın sabah test yapsam, varsa eğer bir şey çıkar mı sizce?

adetime 13 gün var…

sizin adınıza çok sevindim! umarım bu ay ben de bu duyguyu tadabilirim…

gün aşırı değerlendirdiğimiz yumurtlamamın (ovülasyon sürecimin) üzerinden 6/7 gün geçti ama bu gün sabahtan beri aşırı bir kasık ağrısı yaşıyorum; buna ağrı da diyebilir miyim bilmiyorum aslında. böyle gerilme gibi bir his, sık aralıklarla tekrarlayan bir çeşit kramplar oluyor ve iç uylumlarım ağrıyor… bu ağrının vajinama ve kasıklarıma vurduğunu hissedebiliyorum. sabah yürüyüşe çıktım ve ağrı iyice coştu, buna eşlik eden bel ağrım da mevcut. bel ağrısı dün sabahtan başladı ve bu gün artmış bir durumda.
ayrıca yüzümü kocaman üç adet sivilce kapladı, ki bende çok nadir sivilce çıkar :)
idrar sıklığımda da artış gözlemliyorum.
göğüs hassasiyetim ise çok çok az, uçlarında rahatsız etmeyecek derecede sızı var.

böyle de pat diye kendi derdimi dile getirmiş oldum ama bu belirtilerle ilk defa karşılaşıyorum. heveslenmek midir heyecan mıdır bilemiyorum ama aşırı sabırsızım.

yarın sabah test yapsam, varsa eğer bir şey çıkar mı sizce?

adetime 13 gün var…
Benim de bu şekilde olmuştu. İnşallah hamilesinizdir ve sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥰

Back
X