Hamile olabilirmiyim

armaganei

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
28
7
1
33
Merhabalar benim adet günlerim hep düzenlidir fakat bu ay değişik oldu eşimle yumurtlama gününde birlikte oldum ve 10 gün daha birliktelik oldu daha sonra halsizlik mide bulantısı sişkinlik belirtileri yaşadım ve adet günüm 2 gün gecikti ve sonra adet oldum normal 3 gün sürdü ve bitti . 1 gün geçtikten sonra karnımda çok kötü kramp eşliğinde koyu kırmızı akıntı oluştu iç camasırımda nokta şeklinde oldu ve 3 gün sürdü. Sizce hamile olabilirmiyim?

Imkansizz

Yani kimyasal gebeliktr .
En son atmışsınız işte kanamayla

Yani kimyasal gebeliktr .
En son atmışsınız işte kanamayla
2 3 gun gecikmesi normal mevsimsel olur stres olur hormonlarlardan olur vs vs zaten 3 gun adet gormus olmus yani lekelenme olsa tamam diycem ama hanfendi adet gormus sanmiyorum hamile olabilecegini
Adet gördükten sonraki akıntı benim aklımda soru işareti olusturdu bu güne kadar böle bişey hiç yaşamadım cünkü ve akıntı başlarken karnımda çok kötü bir kramp oldu

Adet gördükten sonraki akıntı benim aklımda soru işareti olusturdu bu güne kadar böle bişey hiç yaşamadım cünkü ve akıntı başlarken karnımda çok kötü bir kramp oldu
Test yap ozaman bilemiycm

Başta imkansız diyosunuz sonra sanmıyorum diyosunuz. Bilmiyosanız yorum yapmayın. İmkansız değil olabilir şu aralar forumda cok dolasıyorum ben de başka kanamalar da olabiliyormuş düşük riski vs. Bi test yaptırıp doktora görünün mutlaka bence.
2 3 gun gecikmesi normal mevsimsel olur stres olur hormonlarlardan olur vs vs zaten 3 gun adet gormus olmus yani lekelenme olsa tamam diycem ama hanfendi adet gormus sanmiyorum hamile olabilecegini

Tamam cevabınız için teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…