Hamile olabilirmiyim.........

Dilara30 kars

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
35
11
3
33
Ben 19 ay önce hayatı riskim var diye kordonlarımı kapattı doktor her ay adet oluyordum bu ay5 gün geçti test yaptım bi çizgi silik çıktı bir saat sonra kahverengi kan geldi sonrada adet oldum 2 gün sürdü sonraki 3 gün kahverengi azar azar geldi migde bulantı baş ağrım var başım dönüyor uyku hali var kasklarım bide karnım ağrıyor beni supelendiren bir çizginin silik çıkması acaba hamile olabilirmiyim benimle.ayni durumu yaşayan varmı...

Bir daha test yapın derim

Adet olurken hamile kalmak imkansız diye yazılar geçer genelde. Burda bi üyede okumuştum adetken öğrendim hamileliğimi diye. Farklılık gösterebilir. Bence tekrar test yapın.

Adet olurken hamile kalmak imkansız diye yazılar geçer genelde. Burda bi üyede okumuştum adetken öğrendim hamileliğimi diye. Farklılık gösterebilir. Bence tekrar test yapın.
Bende anlam veremedim zaten hayla karnında ağrı arada kramp şeklinde ağrı var ligden herşeyden bulanır oldu damar gibi birşey atıyor sanki ben bağırsak hareketi olabileceğini düşündüm ama test beni düşün duruyor

Hamilelik belirtisi olabilir canım. Yerleşme kanaması yaşıyosundur bence bi doktora git derim.

Silik çizgi hamilelik evett bebek yeni demek ben sadece emin olmanız amaçlı dedim gerçi pazartesi direk kanda verebilirsiniz
Peki adet gibi kan görmem mümkün mü su gibi geliyordu 2 gün sürdü normal adet 4 gün sürer zaten 2 aydır bende karin agrisi vardı göğüslerm hayla sis geçenlerde yoğurt kokusu öyle bir geldiki aynı birseyi aşerir gibi bir çok belirti var ama kanamam sadece düşündürüyor

Bebek varsa eğer ve yeniyse olabilir bizim iş yerinde abla 3 gün normal adet gördü dedi ben hep 6 gün olurum bebek istiyordu çok zaten sonuç verdi hamile olabilir yani hamile iken adet görüşebilir

Bebek varsa eğer ve yeniyse olabilir bizim iş yerinde abla 3 gün normal adet gördü dedi ben hep 6 gün olurum bebek istiyordu çok zaten sonuç verdi hamile olabilir yani hamile iken adet görüşebilir
Çok teşekkür ederim inşallah vardır tehlike nedeniyle bagllattim kordonlarimj ama doktorlar abartıyorlar bazen 3 sezeryandan sonra tehlike dedi

Çok teşekkür ederim inşallah vardır tehlike nedeniyle bagllattim kordonlarimj ama doktorlar abartıyorlar bazen 3 sezeryandan sonra tehlike dedi
Yani hiç doğum yapmadığım için bilmiyorum ama öyle birşey bende duymuştum sezeryanda 3 hak var diye yinede doktorla görüşmek lazım

Merhaba canim kafan karışmasın hamile değilsin çift silik çizgi bazen yediğimiz içtiğimiz şeylerle alakali olabiliyor ayrıca adet olmuşsun zaten buda gebeliğin olmadıgini gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…