- 10 Eylül 2020
- 178
- 42
- 13
- 24
- Konu Sahibi Hafize rabia
-
Ben kasık ağrısını 12 gün öncesinden yaşamaya başladım ama herkezde farklı oluyor maalesef beklemeniz lazımKızlar reglime 9 gün var ve benim şiddetli kaşık ağrım var ara ara sancı giriyor sonra geçiyor fena gaz var sureklo uyuma isteği iştah artışı yemek yesem bile yarim saat sonra acıkıyorum sık idrara çıkma adetime daha çok var bu kadar erken regl belirtisi olmazdı hiç benim sizce daha once böyle durum yaşayıp gebe olan varmi
Ben yaşamıştım adetime 8 gün varken hamile olduğumu öğrendim olabilirsin hamileKızlar reglime 9 gün var ve benim şiddetli kaşık ağrım var ara ara sancı giriyor sonra geçiyor fena gaz var sureklo uyuma isteği iştah artışı yemek yesem bile yarim saat sonra acıkıyorum sık idrara çıkma adetime daha çok var bu kadar erken regl belirtisi olmazdı hiç benim sizce daha once böyle durum yaşayıp gebe olan varmi
Adetime 8 gün varken bulantı baş dönmesi göğüs ucu kararması ateş basması sık idrar belirtilerim vardı ve hamileydim yani adetime 8 gün varken öğrendim hamile olduğumuBebek istiyorsanız psikolojik olarak belirti yaşıyor olabilirsiniz, belirtiler tam anlamıyla adet gecikmesinden sonra başlıyor çünkü
Demi canım gece uyandirdi sancidan uyuyamadim sanki adet olcam sandim sonra geçti ara ara giriyor korkuyorum daAdetime 8 gün varken bulantı baş dönmesi göğüs ucu kararması ateş basması sık idrar belirtilerim vardı ve hamileydim yani adetime 8 gün varken öğrendim hamile olduğumu
Bekliyorum inşallah vardır gece uyandırıyor sancı sonra geçiyor adet oluyom diye korkuyom lavibaya gidiyorum su gibi sıvı geliyor neyse oo artikBen kasık ağrısını 12 gün öncesinden yaşamaya başladım ama herkezde farklı oluyor maalesef beklemeniz lazım
[QUOTE="selennn, post: 65333342, member: 255967"]
Adetime 8 gün varken bulantı baş dönmesi göğüs ucu kararması ateş basması sık idrar belirtilerim vardı ve hamileydim yani adetime 8 gün varken öğrendim hamile olduğumu
[/QUOTE]
Evet canım bende de su gibi akıntı vardı hadi bakalım inşallah çıkarBekliyorum inşallah vardır gece uyandırıyor sancı sonra geçiyor adet oluyom diye korkuyom lavibaya gidiyorum su gibi sıvı geliyor neyse oo artik
Inşallah yaa bugünde çok güzel rüyagördüm doğum yapmisim erkek bebeğim olmuş emziriyorm onu uyutuyuyorum altını fln alıyorum çok guzeldi rüya koklayıp öpüyorum:)Evet canım bende de su gibi akıntı vardı hadi bakalım inşallah çıkar ☺
Yaa ne güzel aynı şyleri yaşıyoruz bak bende hamile olduğumu öğrenmeden önce aynen öyle bir rüya görmüştümInşallah yaa bugünde çok güzel rüyagördüm doğum yapmisim erkek bebeğim olmuş emziriyorm onu uyutuyuyorum altını fln alıyorum çok guzeldi rüya koklayıp öpüyorum:)
Ya Ciddimisin sen oyle dedikce ben çok mutlu oluyorum inşallah vardır ya 9 gün var daha regle çok sabırsızlanıyorum:)Yaa ne güzel aynı şyleri yaşıyoruz bak bende hamile olduğumu öğrenmeden önce aynen öyle bir rüya görmüştüm ☺❤
Anlıyorum seni ama sabret elden bişe gelmiyor ayrıca bana da haber vermeyi unutmaYa Ciddimisin sen oyle dedikce ben çok mutlu oluyorum inşallah vardır ya 9 gün var daha regle çok sabırsızlanıyorum:)
Sen ne zaman öğrenmiştin adetten sonrami öncemi canım veririm tabi hemen öğrenirsem yazarimAnlıyorum seni ama sabret elden bişe gelmiyor ayrıca bana da haber vermeyi unutma
Ben adetten 4 gün önce test yaptım pozitifti 1 gün önce tekrar yaptım o da pozitifti o gün kan verdim hamileyim yani adetten önce öğrendimSen ne zaman öğrenmiştin adetten sonrami öncemi canım veririm tabi hemen öğrenirsem yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?