• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim

Hafize rabia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
178
42
13
24
Kızlar reglime 9 gün var ve benim şiddetli kaşık ağrım var ara ara sancı giriyor sonra geçiyor fena gaz var sureklo uyuma isteği iştah artışı yemek yesem bile yarim saat sonra acıkıyorum sık idrara çıkma adetime daha çok var bu kadar erken regl belirtisi olmazdı hiç benim sizce daha once böyle durum yaşayıp gebe olan varmi

Kızlar reglime 9 gün var ve benim şiddetli kaşık ağrım var ara ara sancı giriyor sonra geçiyor fena gaz var sureklo uyuma isteği iştah artışı yemek yesem bile yarim saat sonra acıkıyorum sık idrara çıkma adetime daha çok var bu kadar erken regl belirtisi olmazdı hiç benim sizce daha once böyle durum yaşayıp gebe olan varmi
Ben kasık ağrısını 12 gün öncesinden yaşamaya başladım ama herkezde farklı oluyor maalesef beklemeniz lazım :110:

Bebek istiyorsanız psikolojik olarak belirti yaşıyor olabilirsiniz, belirtiler tam anlamıyla adet gecikmesinden sonra başlıyor çünkü

Ben yaşamıştım adetime 8 gün varken hamile olduğumu öğrendim olabilirsin hamile

Bebek istiyorsanız psikolojik olarak belirti yaşıyor olabilirsiniz, belirtiler tam anlamıyla adet gecikmesinden sonra başlıyor çünkü
Adetime 8 gün varken bulantı baş dönmesi göğüs ucu kararması ateş basması sık idrar belirtilerim vardı ve hamileydim yani adetime 8 gün varken öğrendim hamile olduğumu

Adetime 8 gün varken bulantı baş dönmesi göğüs ucu kararması ateş basması sık idrar belirtilerim vardı ve hamileydim yani adetime 8 gün varken öğrendim hamile olduğumu
Demi canım gece uyandirdi sancidan uyuyamadim sanki adet olcam sandim sonra geçti ara ara giriyor korkuyorum da:(

Ben kasık ağrısını 12 gün öncesinden yaşamaya başladım ama herkezde farklı oluyor maalesef beklemeniz lazım :110:
Bekliyorum inşallah vardır gece uyandırıyor sancı sonra geçiyor adet oluyom diye korkuyom lavibaya gidiyorum su gibi sıvı geliyor neyse oo artik

[QUOTE="selennn, post: 65333342, member: 255967"] Adetime 8 gün varken bulantı baş dönmesi göğüs ucu kararması ateş basması sık idrar belirtilerim vardı ve hamileydim yani adetime 8 gün varken öğrendim hamile olduğumu [/QUOTE]
Benimde var ya acaba piskolajikmi diyorum yada adetmi olcam diyorum ama bu kadar etken regl olamamda çok erken adet için kafam karışık:(

Evet canım bende de su gibi akıntı vardı hadi bakalım inşallah çıkar ☺
Inşallah yaa bugünde çok güzel rüyagördüm doğum yapmisim erkek bebeğim olmuş emziriyorm onu uyutuyuyorum altını fln alıyorum çok guzeldi rüya koklayıp öpüyorum:)

Inşallah yaa bugünde çok güzel rüyagördüm doğum yapmisim erkek bebeğim olmuş emziriyorm onu uyutuyuyorum altını fln alıyorum çok guzeldi rüya koklayıp öpüyorum:)
Yaa ne güzel aynı şyleri yaşıyoruz bak bende hamile olduğumu öğrenmeden önce aynen öyle bir rüya görmüştüm ☺️🙏❤️

Kızlar merhaba :halay: 8-9 aydır bebek istiyoruz,bat tarihim 26 eylüldü, enson 31 ağustosta regl gördüm. Normalde reglimde gecikme olmuyor ama yumurtalıklarımda pko görünümü var. Bugün erken gebelik test yaptım, hayalet bile çıkmadı. Regl olucakmışım gibi ağrım var ama olamıyorum. Neler oluyor sizcee?:110:

Back