• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim

Esnm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
291
93
18
27
Arkadaşlar merhaba sizinde bilgilerinize ihtiyacım var benim adetim 4 gün geçikti sağ kasık ağrım var sadece ara ara baş dönmem var az birşey akıntı geldi bugün test yaptım idrar kendim evde tek çizgi çıktı ne yapmalıyım yani hamile değilmiyimdir arkadaşlar

Arkadaşlar merhaba sizinde bilgilerinize ihtiyacım var benim adetim 4 gün geçikti sağ kasık ağrım var sadece ara ara baş dönmem var az birşey akıntı geldi bugün test yaptım idrar kendim evde tek çizgi çıktı ne yapmalıyım yani hamile değilmiyimdir arkadaşlar
4 gun gecikmisse varsa idrarda cikardi canim ama elinde varsa bi tekrarla istersen

4 gün gecikmeyle çıkardı ama geç döllenme ihtimalide var

Bence biraz daha bekleyin .. geç döllenmeyse çıkmayabilir ..

Ben daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım o zaman da idrar da ilk çıkmamıştı kan testinde çıkmıştı acaba öyle olma şansı da var mı acaba yani karnımın altında kasıklarım da batmalar da oluyor inşallah olumlu olur benim için 🌺🙏

Ne zaman yapmalıyım peki tekrar cuma günü 1 hafta oluyor kan testinde çıkma ihtimali var mıdır

Merhaba canım geç döllenme hakkında bilgin var mı varsa aydınlatırmısn🙈🙈
Tabi cnm hemen ☺️ Şimdi geç döllenme söyle ki diyelim adetten sonra ki 14. Günde yumurtlama oluyor ya kimisinde o zaman değil de biraz daha geç oluyor mesela adetten bir gün önce yumurtlayan var be eğer geç döllenme olmussa bu biraz geç çıkıyor kimisinde

Tabi cnm hemen ☺ Şimdi geç döllenme söyle ki diyelim adetten sonra ki 14. Günde yumurtlama oluyor ya kimisinde o zaman değil de biraz daha geç oluyor mesela adetten bir gün önce yumurtlayan var be eğer geç döllenme olmussa bu biraz geç çıkıyor kimisinde
Hımmm☺️Teşekkür ederim canım 😊

Ben bugün tekrar denedim 2 tane gene de tek çizgi çıktı canım yok mudur ben hala edet olmadım 5. Gün

Ben bugün tekrar denedim 2 tane gene de tek çizgi çıktı canım yok mudur ben hala edet olmadım 5. Gün
bence olsa cikardi yine de bi kan verin onda da cikmazsa adetiniz icin bi doktorunuzla gorusursunuz

Bence biraz daha bekleyin .. geç döllenmeyse çıkmayabilir ..
Gizem seni gormusken sorayım canım benim regl 1 Mayıs'ta ama bugün 3 gün olacak wc gidince sumusku ne pembe ne kahve şeffaf bir akıntı geliyor belim ağrıyor başka bir belirti yok sence reglmi gelicek peşine yoksa uzeine görme dediklerinimi yaşıyorum anlamadım

Back