Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 gun gecikmisse varsa idrarda cikardi canim ama elinde varsa bi tekrarla istersenArkadaşlar merhaba sizinde bilgilerinize ihtiyacım var benim adetim 4 gün geçikti sağ kasık ağrım var sadece ara ara baş dönmem var az birşey akıntı geldi bugün test yaptım idrar kendim evde tek çizgi çıktı ne yapmalıyım yani hamile değilmiyimdir arkadaşlar
4 gün gecikmeyle çıkardı ama geç döllenme ihtimalide var
Kan testi yap varsa çıkarNe zaman yapmalıyım peki tekrar cuma günü 1 hafta oluyor kan testinde çıkma ihtimali var mıdır
Rica ederim canım inşallah çıkarTeşekkür ederim inşallah çıkar![]()
Merhaba canım geç döllenme hakkında bilgin var mı varsa aydınlatırmısnBence biraz daha bekleyin .. geç döllenmeyse çıkmayabilir ..
Tabi cnm hemenMerhaba canım geç döllenme hakkında bilgin var mı varsa aydınlatırmısn![]()
HımmmTabi cnm hemen ☺ Şimdi geç döllenme söyle ki diyelim adetten sonra ki 14. Günde yumurtlama oluyor ya kimisinde o zaman değil de biraz daha geç oluyor mesela adetten bir gün önce yumurtlayan var be eğer geç döllenme olmussa bu biraz geç çıkıyor kimisinde
4 gun gecikmisse varsa idrarda cikardi canim ama elinde varsa bi tekrarla istersen
bence olsa cikardi yine de bi kan verin onda da cikmazsa adetiniz icin bi doktorunuzla gorusursunuzBen bugün tekrar denedim 2 tane gene de tek çizgi çıktı canım yok mudur ben hala edet olmadım 5. Gün
Rica ederim canım inşallah çıkar![]()
Peki öyle yapayım madembence olsa cikardi yine de bi kan verin onda da cikmazsa adetiniz icin bi doktorunuzla gorusursunuz
Gizem seni gormusken sorayım canım benim regl 1 Mayıs'ta ama bugün 3 gün olacak wc gidince sumusku ne pembe ne kahve şeffaf bir akıntı geliyor belim ağrıyor başka bir belirti yok sence reglmi gelicek peşine yoksa uzeine görme dediklerinimi yaşıyorum anlamadımBence biraz daha bekleyin .. geç döllenmeyse çıkmayabilir ..