• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim

Aysegul3834

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
32
2
1
34
merhaba benim bir sorum olacaktı ben erkek arkadaşımla şubat 4 te korunmasız birlikte oldumAma ilişkiden sonra ella kullandim16 şubatta hastalandımDaha sonra 3 martta korunmasız ilişkimiz oldu ama dışarı boşaldı içeri birşey olmadı ben yine 13 martta hastalandım ama şimdi adet görmedim tam 7 gün geçti hamile olma riskim var mıdır neden bu kadar gecikmem oldu anlam veremedim

Sizin bilmediginizi biz nerden bilelim ?
Test yapın öğrenin burda hamilesiniz veya hamile değilsiniz desek ne ise yaricak ???

merhaba benim bir sorum olacaktı ben erkek arkadaşımla şubat 4 te korunmasız birlikte oldumAma ilişkiden sonra ella kullandim16 şubatta hastalandımDaha sonra 3 martta korunmasız ilişkimiz oldu ama dışarı boşaldı içeri birşey olmadı ben yine 13 martta hastalandım ama şimdi adet görmedim tam 7 gün geçti hamile olma riskim var mıdır neden bu kadar gecikmem oldu anlam veremedim

13martta olan reglin bittikten sonra ilişkin oldumu ?

13 marttan sonra iliski olmadiysa gebelik olamaz ama lutfen korunmasiz iliskiye girmeyin yazik etmeyin

Neden korunmuyorsunuz ? Hamle kalsan yazk değil mi o cana hem de sana çanm benm?

Belki benim gibi başına gelen varsa diye yazdım buranın da amacı her konuda soru sorabilmek değil mi
Senin gbi basina gelen varsa o hamile degildir belki siz hamilesinizdir. Yada o hamiledir siz degilsinizdir.10 parmaginda 10nu bir degil.
Test yapın en doğrusunu o gosterecektir umarim hamile degilsinizdir.

Ama ella yi ben şubat 'ta kullandım 10 gün sonra regli oldum mart oldum 13 unde regl ama nisan ayı hala olmadım bugun 8. Gunum geciken ella nin etkisi gecmemismidir ki 😮

Ama ella yi ben şubat 'ta kullandım 10 gün sonra regli oldum mart oldum 13 unde regl ama nisan ayı hala olmadım bugun 8. Gunum geciken ella nin etkisi gecmemismidir ki 😮

son olduğun reglin normal her zaman olduğun reglinden farklıysa üstüne görme olabilir normal reglin gibiyse regldir hamile olamazsın bence ama yinede test yap

Back