• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim

Naz2479654

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
58
21
3
37
Arkadaşlar adetime 2gun kala bir damla pempemsi kan geldi ve adet günüm bir gün geçti sizce hamile olabilirmiyim o kan neden gelmiş olabilr kasıklarımda da ağrı var

Test yapsanız daha iyi olur

2.3gun geçince test yapmayı düşünüyorum haklısınız bnmkide meraktan işte burdaki fikirleride almak istedim

Normalde gecikir miydi adetiniz böyle oldunuz ku hiç

Cok gecmis olsin inşallah bu sefer vardir ve sizinle kalir 🤗🤲🏻

Arkadaşlar döllenmeden sonra kasık ağrıları jilet gibi batma yanma sizdede oldumu veya oluyormu kaç gün sürdü hamile olduğunuzu öğrendiğiniz güne kadar bu belirtiler devam ettimi yoksa bi kaç gün devam edip geçtimi adetime 7 gün var nerdeyse bi haftadır bende bu belirtiler mide bulantım arada oluyor sabah uyandığımdada mide bulantım oluyor akıntım hafif koyu sarı gelmeye başladı en son ilişkiden iki gün sonra sabah uyandığımda kahverengi lekem geldi bir daha gelmedi ama rahmimde ağrı sanki bıçak diken batıyomu rahmimim aşağaya çekiyolarmiş gibi belirtilierim var rahmim iki gündür geçti ama ara ara oluyor hafif gene sağ tarafım üç gündür jilet kesiği gibi oluyor batma ve yanma oluyor sizdede bunlar oluyormu hamile olabilirmiyim acaba

Arkadaslar ben 2 aydir 21 gunde 1 adet görüyorum en son 4 ocakta regl oldum normalde 28 gunde 1 oluyordum 1 aydir 21 gunde 1 e düştü yani öyle olunca adetim 8 gündür gecikmis oluyor ama artık ben 21 gunde 1 mi adet gorecem yoksa bu ay 28 gunde 1 e cikar mi kan testi verdim az once

Arkadaşlar adetime 2gun kala bir damla pempemsi kan geldi ve adet günüm bir gün geçti sizce hamile olabilirmiyim o kan neden gelmiş olabilr kasıklarımda da ağrı var
Ayyyyy çok çok hayırlı olsun 💗 bende 3 yıldır çocuk düşünüyorum hiç bir sorun çıkmamasına rağmen olmuyor malesef. Şuan sizinle aynı durumdayım ama dün regl günümdü tam günün de kahverengi lekelenmem oldu bir daha olmadı ara ara bugünde gelmeye başladı kahverengi lekelenmeler ama sancım falan yok ki ben regl dönemlerinde sancıdan ölürüm. Ay bir kaç gün bende bekliycem olmazsam kan vericem umarım bu sefer pozitif olur umarım..

Back