- 29 Aralık 2019
- 65
- 29
- 18
- 27
- Konu Sahibi Koca gozlu
-
Yarin sabah test yap anca oyle anlariz hamile olup olmadiginiAdetimden bir gün önce kasıklarımda ağrı olurdu hep o şekilde anlardım yarın başlıycak derdim ama bu ay hala öyle bir belirti yok sadece ara ara batmalar oluyo bu ay ki bel ağrısını daha önce hiç yaşamamıştım
Test yapmaya cesaretim yok kan testi yaptırmayı düşünüyorum en azından kesin çözümYarin sabah test yap anca oyle anlariz hamile olup olmadigini
Olur mu öyle şey neden cesaretiniz olmasın. Bence evde test yapmak çok daha güzel bişi. Heyecanla o çubuğa bakmak ikinci çizgiyi görünce ağlamaya başlamak çok güzel bişi :) ben adet gecikmemin ikinci günü yaptığım halde ikinci çizgi çok silik çıkmıştı ama emindim hamile olduğuma. Çok şükür şu an 10 haftalık olduk. Darısı sizin başınıza inşallah :)Test yapmaya cesaretim yok kan testi yaptırmayı düşünüyorum en azından kesin çözüm
Ayyy çok sevindim sizin adınızaOlur mu öyle şey neden cesaretiniz olmasın. Bence evde test yapmak çok daha güzel bişi. Heyecanla o çubuğa bakmak ikinci çizgiyi görünce ağlamaya başlamak çok güzel bişi :) ben adet gecikmemin ikinci günü yaptığım halde ikinci çizgi çok silik çıkmıştı ama emindim hamile olduğuma. Çok şükür şu an 10 haftalık olduk. Darısı sizin başınıza inşallah :)
Üstüne görmüş olabilirmisin testte pozitifse kan testi yaptır derimAdetinizin tamamen geçmesini bekleyin ben testte pozitif gördüm ama gecikmemin 3. Günü adet oldum
Maalesef tam anlamıyla adet oldum özür diliyorum benim kanamam yoğun parçalı ve pıhtılıydı Dr belki de kimyasaldı dedi ultrasonla baktı bişi göremediÜstüne görmüş olabilirmisin testte pozitifse kan testi yaptır derim
Olabilir üzüldüm sizin adınızaMaalesef tam anlamıyla adet oldum özür diliyorum benim kanamam yoğun parçalı ve pıhtılıydı Dr belki de kimyasaldı dedi ultrasonla baktı bişi göremedi
Hayırlısı böyleymişOlabilir üzüldüm sizin adınıza
İnşallah rabbim gönlünüze göre versinAyyy çok sevindim sizin adınızaİnşAllah ya banada nasip olur çok istiyoruz
Amin hepimizinİnşallah rabbim gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?