• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim

Koca gozlu

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2019
65
29
18
27
Arkadaşlar yardımcı olun lütfen bu günle birlikte 2.gündür geçiktim ve akıntım var bel ağrısı baş ağrısı göğüslerde dolgunluk ve hassasiyet var şişkinlik uyku hali kokulara hassasiyetim var adetimden önce test yaptım negatif çıktı tekrar yapmaya cesaret edemiyorum hamile olabilirmiyim? Normalde adetim düzenlidir.

Canım. Hamile de olabilirsin adette belirtileri benziyor ztn birbirine ama Bi idrarda erken gebelik. Testi. İle bak bakalim

Adetimden bir gün önce kasıklarımda ağrı olurdu hep o şekilde anlardım yarın başlıycak derdim ama bu ay hala öyle bir belirti yok sadece ara ara batmalar oluyo bu ay ki bel ağrısını daha önce hiç yaşamamıştım

Adetimden bir gün önce kasıklarımda ağrı olurdu hep o şekilde anlardım yarın başlıycak derdim ama bu ay hala öyle bir belirti yok sadece ara ara batmalar oluyo bu ay ki bel ağrısını daha önce hiç yaşamamıştım
Yarin sabah test yap anca oyle anlariz hamile olup olmadigini ;)

Test yapmaya cesaretim yok kan testi yaptırmayı düşünüyorum en azından kesin çözüm😊
Olur mu öyle şey neden cesaretiniz olmasın. Bence evde test yapmak çok daha güzel bişi. Heyecanla o çubuğa bakmak ikinci çizgiyi görünce ağlamaya başlamak çok güzel bişi :) ben adet gecikmemin ikinci günü yaptığım halde ikinci çizgi çok silik çıkmıştı ama emindim hamile olduğuma. Çok şükür şu an 10 haftalık olduk. Darısı sizin başınıza inşallah :)

Olur mu öyle şey neden cesaretiniz olmasın. Bence evde test yapmak çok daha güzel bişi. Heyecanla o çubuğa bakmak ikinci çizgiyi görünce ağlamaya başlamak çok güzel bişi :) ben adet gecikmemin ikinci günü yaptığım halde ikinci çizgi çok silik çıkmıştı ama emindim hamile olduğuma. Çok şükür şu an 10 haftalık olduk. Darısı sizin başınıza inşallah :)
Ayyy çok sevindim sizin adınıza 😍 İnşAllah ya banada nasip olur çok istiyoruz

Adetinizin tamamen geçmesini bekleyin ben testte pozitif gördüm ama gecikmemin 3. Günü adet oldum :KK43:

Üstüne görmüş olabilirmisin testte pozitifse kan testi yaptır derim
Maalesef tam anlamıyla adet oldum özür diliyorum benim kanamam yoğun parçalı ve pıhtılıydı Dr belki de kimyasaldı dedi ultrasonla baktı bişi göremedi 🙄

Back