- 23 Nisan 2019
- 53
- 25
- 18
- 28
- Konu Sahibi Piksel pikasso
-
Aman kuzum heyecan işte bekarken yumurtalık tembelliği vardı bende adetim olmamıştı 3 yıl şimdi tekrar bı problemim mi çıktı yoksa hamilemiyim derken oldu o kadar32 farklı test yapmışsınız.
Görüyorsunuz ki regli geçmeden hiçbiri pozitif yanıt vermiyor.
Göklerden bir ses mi bekliyorsun bacım.
Biraz sabırlı ol :)
Demek ki beklemen gerekiyor yavrum :) 7 aylık mısın neAman kuzum heyecan işte bekarken yumurtalık tembelliği vardı bende adetim olmamıştı 3 yıl şimdi tekrar bı problemim mi çıktı yoksa hamilemiyim derken oldu o kadar
evet maalesef beklicez teşekkürlerDemek ki beklemen gerekiyor yavrum :) 7 aylık mısın ne
Hamileysen bile tüm bu belirtiler için erken olduğunu düşünüyorum canım. Belirtiler muhtemelen psikolojik. Bende hamile kalmaya çalışırken her ay hamilelik belirtisi yaşıyordum türlü türlü :)Merhaba arkadaşlar adetime 10 15 gün kala ilişkiye girdik ilişkinin 9 . Gününde kan testi yaptırdım meraktan 0.5 çıktı şimdi adetim gecikti 10 gün iki kere gebelik testi yaptım (idrar) negatif çıktı ara ara bel agrilarım oluyor akintim oluyor normalde de var di da bu aralar daha çok göğüs ucundaki koyu bölgede bütürcükler oluyo geçiyor kasigimda sürekli seyirme gibi kalp atışı gibi durumlar var hamile olabilirmiyim yardımcı olun lütfen
Valla doğru söylüyorsun bende psikolojik diye düşünüyorum .sen hamilemisin şuanHamileysen bile tüm bu belirtiler için erken olduğunu düşünüyorum canım. Belirtiler muhtemelen psikolojik. Bende hamile kalmaya çalışırken her ay hamilelik belirtisi yaşıyordum türlü türlü :)
Evet daha çok yeni henüz keseyi bile görmedikValla doğru söylüyorsun bende psikolojik diye düşünüyorum .sen hamilemisin şuan
Senin nasıl oldu hamilelik nasıl farkettinEvet daha çok yeni henüz keseyi bile görmedik
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin AllahYaa maşallah hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
Canım ben zaten aylardır denediğim için adet gecikmesini falan bekleyemedim valla hiç :) adetime 1 hafta kala erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı yine olmadı falan diye üzülmüştüm. Sonra çokta inanmayarak regl günümden 1 gün önce ovulasyon testiyle yaptım çünkü onunda çift çizgi çıktığını okumuştum hamileyken. Çift çizgi çıktı cidden. Sonra ertesi gün normal gebelik testi yaptım Bi de baktım kiii silik çizgi :) hemen hastane falan işte daha değerim çok düşükken öğrendim :) bide ben 21.gün yumurtlamıştım ondan dolayı da düşük değerlerimSenin nasıl oldu hamilelik nasıl farkettin
Amin inşallah canımAmin inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah
Ovulasyonu bilmiyordum ya çok güzel çok sevindimCanım ben zaten aylardır denediğim için adet gecikmesini falan bekleyemedim valla hiç :) adetime 1 hafta kala erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı yine olmadı falan diye üzülmüştüm. Sonra çokta inanmayarak regl günümden 1 gün önce ovulasyon testiyle yaptım çünkü onunda çift çizgi çıktığını okumuştum hamileyken. Çift çizgi çıktı cidden. Sonra ertesi gün normal gebelik testi yaptım Bi de baktım kiii silik çizgi :) hemen hastane falan işte daha değerim çok düşükken öğrendim :) bide ben 21.gün yumurtlamıştım ondan dolayı da düşük değerlerim
İnşallah :) bence sende ovulasyon testini dene bu ay olmamışsa eğer. Belki sende benim gibi farklı zamanda yumurtluyorsundur. Herkes 14. Gün diyor ama benim 21. Gün oldu mesela işte.Ovulasyonu bilmiyordum ya çok güzel çok sevindiminşallah benimde böyle bişey vardır bakalım
Aynen. Denicem bende teşekkür ederim inşallah canım bakalım ne olcakİnşallah :) bence sende ovulasyon testini dene bu ay olmamışsa eğer. Belki sende benim gibi farklı zamanda yumurtluyorsundur. Herkes 14. Gün diyor ama benim 21. Gün oldu mesela işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?