Arkadaşlar merhaba. Size sormak istiyorum bana yardımcı olursaniz çok sevinirim.. Ben 17 kasım daha sonrasında 4 ocak tarihinde cinsel ilişki yaşadım. Ve benim normalde adet tarihim ayın 23 ü ve 26 sı arasında değişiyordu. İlişkiden 1 gün sonra adet kanamam oldu ertesi ayda ayın 13 ünde oldu. Ilk ilişkiden sonra 3 kez kanama gördüm ama 4 ocak tarihinde hamile kalmisim gibi hissediyorum.. daha önce olmadı ama adetim bitti veya kanama oluyorda benmi adet saniyorum bu kanamaları bilmiyoru. Bitmiş olmasına rağmen aradan 4 gün geçti idrarla birlikte veya idrar dışında kanamam var.. Ve adet kanamasi gibi değil ama kahverengi ve rengi sarımsı..idrarım aşırı derecede koyu.. ayriyetten bugün 4 gün oldu ve ben 4 gündür su dışında hicbir şekilde hicbir şey tüketemedim. Ara sıra nadir mide bulantilari var ama dislerimi fircalarken vs direk bir kusma olmuyor yiyemedigim için ama baya kusmustan beter oluyorum... kanamam bu sefer bitince 1 gün sonra test aldım yaptim ama hicbir şey anlamadim. Ilk direk baya köyü bir kirmizi çizgi belirdi.. en fazla 3 dk beklemisimdir gizli yaptigim icin.. normalde gebelik testi sanırım bir süre sonra iptal oluyormuş. Ben ertesi gün baktigimda silik bir şekilde ikinci çizgi gozukuyordu. Ayriyetten çizgiler birbirine yakın ve biraz egri bir sekildeydi. Kafam çok karisti.. şuan hicbir şekilde kan testi vs yapma imkanım yok..hastaneye gidemem gebelik testi yapabilirim ama oda bugün değil.. gebeliğin ilk aylarında bu şekilde adet kanamasi sanılan kanamalar oluyormus.. eğer varsa şuan 2 buçuk ayliktir.. Kafam allak bullak acaba benmi piskolojik olarak gebe hissediyorum diyorum. Testlerede güvenemiyorum bir daha yapmam lazım. Benim gibi kanama görüp bitiminden sonra ara kanama yaşayan, aşırı iştahsızlık,idrarda koyuluk, halsizlik vs v varmı acaba ? Gebe olabilirmiyim..