How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamile olabilirmiyim?

Asimelek182

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
162
-13
98
36
Kızlar 20 temmuzda adet olmuştum 7 Ağustos gibi tam bilemiyorum yumurta akı gibi bir akıntı geldi ama hala adet olmadım bu aralar kalbim çok hızlı atıyor 90 ile 120 arasında yumurtlama gunume yakin iliskiye girmiştim boşalma olmuştu hamilemiyim diye merak ediyorum çok bide ilk testte ikinci çizgi silik çıkınca suphelerim artti

Kızlar 20 temmuzda adet olmuştum 7 Ağustos gibi tam bilemiyorum yumurta akı gibi bir akıntı geldi ama hala adet olmadım bu aralar kalbim çok hızlı atıyor 90 ile 120 arasında yumurtlama gunume yakin iliskiye girmiştim boşalma olmuştu hamilemiyim diye merak ediyorum çok bide ilk testte ikinci çizgi silik çıkınca suphelerim artti
Canım bence hamilesin. Kan ver istersen

Pazartesi tekrar gitcem dikkat ettim sigara ve kahve içince nabzim fırlıyor ama ben daha önce içiyordum birşey olmuyordu

Yumurtlama tam olması gereken zamanda olmuş gozukuyor doktora en son gittiğimde ultrasonda kötü birşey gözükmedi rahim duvari da 8 mm çıktı çok az değil bence niye hala adet olmadım anlamiyorum

Silik çizgi gebelik demek zaten canım keşke kan testi yapıp teyit etseydin

Ama bir daha aynısını goremedim o iki çizginin birde gittiğimde belki erkendi şimdi yine gitcem ins bu şüpheden kurtulurum şüphe çok kotu birsey

Ama bir daha aynısını goremedim o iki çizginin birde gittiğimde belki erkendi şimdi yine gitcem ins bu şüpheden kurtulurum şüphe çok kotu birsey

Sabah ilk idrarla testi tekrarladın mi? Bebek varsa çizgi koyulasir

Carpintim dan dolayı doktora gittim mchc düşük çıktı baktım gebelikte düşme olabilirmiş göğüs uclarimda da koyulaşma var uçlara giden damarlarda belirgin net görebiliyorum acaba hamilemiyim

Carpintim dan dolayı doktora gittim mchc düşük çıktı baktım gebelikte düşme olabilirmiş göğüs uclarimda da koyulaşma var uçlara giden damarlarda belirgin net görebiliyorum acaba hamilemiyim

Hazır doktora gitmisken kan testi yaptiesaydin keske.
Burada kimse sana hamilesin diyemez ki..
Belirtiler yogun olsa bile diyemez.

Carpintim dan dolayı gittim ama test sonuçları mi alıp bidaha gitcem mchc niye düşük öğreneyim doktor birşey demedi pazartesi bir uzmana git dedi

Back