ve biliyorum hatalıyım ama birdaha olmayacakkızlar erkek arkadaşımla 5 gün önce analdan ilişkiye girdik boşalma olayı oldu ama arkaya ama öne gelebileceginden şüpheliyiz en son 19unda adet oldum bugün 3 ü 19 unda adet olacagim sanirim yumurtlama günlerime denk geliyor çok korkuyorum gebemiyim diye ayrıca sabah kıyamla seffaf bir akıntı geldi kızlar gebe olma ihtimalim varmi varsa yüzde kaç ihtimalle..
ihtomal sizce dusukmu yuksekmi?Yaşadığınız şey bizi ilgilendirmez, eleştirileceğinizi düşündüğünüz için bir daha olmayacak yazmanız ise komik, kimse sizin veliniz değil.yüzdesini kimse bilemez adet gününüz test yaparak öğrenebilirsiniz, yada adete 5 gün kala erken gebelik testi yapabilirsiniz.
Ihtimal.dusukihtomal sizce dusukmu yuksekmi?
lütfen beni eleştirmeyin olacagim kadar pismanim zaten ilk defa basima geldi yardim ve bilgi istiyorum sizden sadeceAllah sizi ıslah etsin bu yüzden helak olan bir kavim var bilmem biliyormusunuz.
Eleştirmiyorım sizin için ii şeyler diledim farkında değilsiniz sanırım.lütfen beni eleştirmeyin olacagim kadar pismanim zaten ilk defa basima geldi yardim ve bilgi istiyorum sizden sadece
Bu şekilde hamile kalan duydunuz mu hiç ? Ben duymadımihtomal sizce dusukmu yuksekmi?
Bu şekilde hamile kalan duydunuz mu hiç ? Ben duymadım[/QUOya spermlerin vajina ustunden gelebileceginden korkuyorum
Allah korusun olmaz inş ama ihtimal var maalesefkızlar erkek arkadaşımla 5 gün önce analdan ilişkiye girdik boşalma olayı oldu ama arkaya ama öne gelebileceginden şüpheliyiz en son 19unda adet oldum bugün 3 ü 19 unda adet olacagim sanirim yumurtlama günlerime denk geliyor çok korkuyorum gebemiyim diye ayrıca sabah kıyamla seffaf bir akıntı geldi kızlar gebe olma ihtimalim varmi varsa yüzde kaç ihtimalle..
ihtimal ne kadardir...Allah korusun olmaz inş ama ihtimal var maalesef
Yüzde 52 diomuşum kız ben nerden biliyim :) inş bişey olmaz elimden gelen buihtimal ne kadardir...
umarım olmaz kendimi çok kötu hissediyorumYüzde 52 diomuşum kız ben nerden biliyim :) inş bişey olmaz elimden gelen bu
Anlıorum seni ama bizim burdan yapanilseceğimiz ancak duygusal destekumarım olmaz kendimi çok kötu hissediyorum
adetime yaklasik 16 gün varAnlıorum seni ama bizim burdan yapanilseceğimiz ancak duygusal destek
Adetin geçmedi dimi daha
ama normal adet gunumden 10 gun once olmustum o yuzden daha fazlada olabilirAnlıorum seni ama bizim burdan yapanilseceğimiz ancak duygusal destek
Adetin geçmedi dimi daha
Evetama normal adet gunumden 10 gun once olmustum o yuzden daha fazlada olabilir
5 gün gectiEvet
İlişkinin üstünden kaç gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?