• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilirmiyim? Yaşayan?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

umyag08

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
487
235
103
30
Merhaba ben bu ay menegon ve ovitrelle kullandım. Bugun 15. Gün. Son birlikteliğin 8.günü. 2gün önce lavaboda peçeteye silince pembe kan gördüm adet oldum sandım. Ama daha devamı gelmedi Ogün peçeteye silince kahverengi geldi çok az ve kesildi. Karnım aynı adet olmuş gibi ağrıyor başka hiç bişey yok. Dün akşam test yaptım çok silik çıktı. Ama Bügün yaptım ilk idrarla çıkmadı. Adette olmadın kafam çok karıştı.

yerlesme kanamasi olabilirmi acaba neyse insallah kalbindeki olur 🙏🧚‍♀️en iyisi kan testi yaptirmak..

idrar teslerine pek guvenemiyorum en iyisi kan testi o kadar hamilelik gecirdim ama bu konularda cahilim..her bunye farkli calisiyor canim biraz rahat birak kendini strese sokup iyice vucudu sarsma 🙂

Merhaba ben bu ay menegon ve ovitrelle kullandım. Bugun 15. Gün. Son birlikteliğin 8.günü. 2gün önce lavaboda peçeteye silince pembe kan gördüm adet oldum sandım. Ama daha devamı gelmedi Ogün peçeteye silince kahverengi geldi çok az ve kesildi. Karnım aynı adet olmuş gibi ağrıyor başka hiç bişey yok. Dün akşam test yaptım çok silik çıktı. Ama Bügün yaptım ilk idrarla çıkmadı. Adette olmadın kafam çok karıştı.
Kimyasal gecirmiş olabilirsin canım kan ver bence

Back