Hamile olabilirmiyim yardım!

tatilistiyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
144
2
46
Karabük
Son adet tarihim 17 ekim 14 kasımda adet olmam gerkırdı.kendımı bıldım bılelı 28 gunde bır adet olurum hıc gecıktıgını hatırlamam.bu ay adet olmadım ıdrar ve kan testım negatıf yanılma payı olabılırmı acaba 5 gun gecıktı adetim.dusunmekten kafayı yıtecem geceleri uyuyamaz oldum.bel kasık ağrım akıntım var goguslerımde hafif şişme var.aşırı duygusalım.normalde hıc aglamayn ben 1 haftadır herşeye ağlar oldum.bu testlerın yanılma payı varmı dır acaba lutfen yardım

Ben bunu kadindogum doktoruna sormustm canim idrar tahlili %20 yanilma payi varmis ama kan tahlili kesinmis canim 1-5gun arasi olan gebelgi bile kan tahlili tespit edebilyrmus.kantahlilin negatif ise buyuk ihtimal hamile dglsinz

olabiliyor benim teyzemde 28 yaşında iki yıl önce evlndi bu yıl hamile kaldı doktoar gtmiş doktor hamile degilsin demiş testede bişey çıkmamış ama adeti geçikmiş doktor adet olması için ilaç vercekmiş ne oldugunu tam bilmiyorum ama teyzem kullnmak istememiş biraz daha bekleyip yendien test yapmış ve hamiel oldugunu ögrendi

Canım adet olmuşsun sıkma canını önümüzdeki aya inş umarım bir an önce kavuşursun bebegine.
Kızlar benimde size bir sorum olacak 30 ekim ve 1 kasımda ilişkiye girdik. 7 kasımda oldukça pıhtılı adet gördüm .adetten 1-2 gün sonra bir ilşki oldu ertesi gün hapı kullandım şimdiyse aşırı derece de bel ağrım var . ayrıca kasıklarım ve sancımda cabası. Bu sabah bir uyandım kahverengi leke gelmiş daha sonra pembemsi kırmızımsı bir miktar daha geldi.s kızlar ne olabilir dış gebelik böyle birşey mi yardım edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…