• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim?🤔Bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı??

Hacer2001

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
84
189
8
23
Merhabalar, 😊Normalde adetim Aralığın 26 sına idi normalde da gecikiyor zaten 4 gün falan yine gecikti her zamanki gibi,(Adet olmam gereken günde açık pembe hafif 4-5 damla kadar akıntım oldu)🤷‍♀️
26 sından tut ocak 2 bugüne kadar daha adet olmadım 5.gün test yaptım fakat negaitf çıktı pazartesiye kadar bekleyeyim yine test yapayım diyorum. Daha ne kadar beklemem gerek bu durumu yaşayıp geba olduğunu öğrenenler varmı sizce testi ne zaman yapmalıyım? 🤗
Dua edin nolur hayırlısıyla hamile olayım Çok istiyorum.🤗🌼

Adet günündeki kanama yerlesmeyse en geç on güne çıkar idrarda. Ama isterseniz pazartesi kan verin bir
Ya ben yeni evliyim de 5 ay oluyor eğer hamileysem ilkim olucak o yüzden pek bilgim yok bilmyrum yani yerleşme midir değilmidir, ama dediğinz gibi pazartesi günü önce idrar sonra kan vericem inşallah

Ya ben yeni evliyim de 5 ay oluyor eğer hamileysem ilkim olucak o yüzden pek bilgim yok bilmyrum yani yerleşme midir değilmidir, ama dediğinz gibi pazartesi günü önce idrar sonra kan vericem inşallah
Canım o bir kaç damla kan yerleşme kanaması da olabilir bebek rahmine tutunurken öyle olabiliyor yerleşme de deniyor ona gittinmi Dr a

Gittimm😑😞 10 gün geçti adetimm kan verdim 0.100 çıktı 😑 hamile değilmişim hâlâ adet olmadımm ama😞 neden adet olmadım yaa
Mevsim normallerinin altında geçiyor bu kış ondan olabilir canım merak etme olursun ..bende de oluyor bazen 1 hafta gecikme sonradan düzene giriyor

Back