• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilirmiyim tarlusal kullananlar acil yardim lutfen

Bugleminannesi0642

Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
63
12
8
41
Arkadaslar merhaba ben iki defa dusuk yaptim ikinci dusukten sonra tarlusal icmeden adet goremez oldum bu ay da soyle oldu 8 ekimde tarlusal icince adet oldum adetim alti gun surdu ben adet bittikten bes gun sonra rahim filmi cekildim adetin 16.gunu tekrar tarlusal icmeye basladim ilac biteli bugun onuncu gundu normalde ilactan sonra yedinci gunde adet oluyordum bu defa onuncu gun bitti tik yok bu ay diger aylara nazaran goguslerim cok sertlesti onceden olmazdi boyle uc gun once test yaptim negatif cikti hamile olma ihtimalim varmidir sizce

Ne desek sizi ümitlendiririz. En iyisi kan testi yaptırın. Kiminde adet günü çıkıyor idrar testinde kiminde geç döllenme olıyor çok geç çıkıyor. İnşallah vardır..

Pco oldugum icin yillardir tarlusal kullanmadan adet oldugumu bilmem.genelde ilac bittikten sonra 7-8 gune adet olurum

Bu yil mayis ayinda yine tarlusal ile adet olmustum. Sonra ramazandi bayramdi tatildi derken tarlusal icmedim 2 ay. Sonra agustos basinda yine tarlusal icicektim icmeden bi idrar testi yaptim negatifi gorunce ilaci kullanmaya basladim.

İlaca basladiktan sonra gogus uclarimda hassasiyet ve gogus sisligi oldu, ilacin nadir yan etkilerinde oldugunu okudum onemsemedim. Sonra kasik agrim basladi filan.

İlac bitti 10 gun gecti hala adet olmadim. Sinirim bozuldu hamile olsam hapa baslamadan once cikar cunku yaptigim testte, heh dedim menapoza girdim herhalde.

Tekrar test yaptim iki cizgi. İnanmadim hemen kan testi verdim baktim hakikaten hamileyim. Hemde 4,5 haftalik.

Yani idrar testinde cikmadi, eger ben tarlusal icmemis olsaydim haberim bile olmayacakti.

Bebegim 9 haftalikken kalbi durdu ne yazikki kaybettim. Ama demem o ki, kutu bittikten sonra 10 gun icinde adet olmadiysaniz cok yuksek ihtimalle gebelik soz konusudur. Bence mutlaka kan testi yaptirin idrar testleri guvenilir olmuyor ne yazikki

Pco oldugum icin yillardir tarlusal kullanmadan adet oldugumu bilmem.genelde ilac bittikten sonra 7-8 gune adet olurum

Bu yil mayis ayinda yine tarlusal ile adet olmustum. Sonra ramazandi bayramdi tatildi derken tarlusal icmedim 2 ay. Sonra agustos basinda yine tarlusal icicektim icmeden bi idrar testi yaptim negatifi gorunce ilaci kullanmaya basladim.

İlaca basladiktan sonra gogus uclarimda hassasiyet ve gogus sisligi oldu, ilacin nadir yan etkilerinde oldugunu okudum onemsemedim. Sonra kasik agrim basladi filan.

İlac bitti 10 gun gecti hala adet olmadim. Sinirim bozuldu hamile olsam hapa baslamadan once cikar cunku yaptigim testte, heh dedim menapoza girdim herhalde.

Tekrar test yaptim iki cizgi. İnanmadim hemen kan testi verdim baktim hakikaten hamileyim. Hemde 4,5 haftalik.

Yani idrar testinde cikmadi, eger ben tarlusal icmemis olsaydim haberim bile olmayacakti.

Bebegim 9 haftalikken kalbi durdu ne yazikki kaybettim. Ama demem o ki, kutu bittikten sonra 10 gun icinde adet olmadiysaniz cok yuksek ihtimalle gebelik soz konusudur. Bence mutlaka kan testi yaptirin idrar testleri guvenilir olmuyor ne yazikki
Canim cok uzuldum bebegini kaybetmene bende ayni belirtileri yasayinca umutlanmistim ama 11.gunde oldum tedaviye basladim bu ay hayirlisiyla insallah isteyen herkesin kucagini bos birakmasin umarim tekrar anne olursun

Back