How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

hamile olabilirmiyim sizce?

gulbahar3788

çaresizz
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
17
0
36
Ankara
merhaba kızlar.geçen ayın 11inde adet olmuştum normalde 2 gün geri sarkardır adetim ama hala olmadım.kasıklarımda batma oluyor bazen sağ tarafta bazen sol tarafta.midem bulanıyor arada bir ama kusacak şekilde değil.göğüslerimde şişti.ama hala adet olmadım.ve bu batmalar ilişkiden hemen ertesi gün başladı.yaklaşık 5 gündür devam ediyor.bugün test yaptım ama negatif çıktı.

merhaba kızlar.geçen ayın 11inde adet olmuştum normalde 2 gün geri sarkardır adetim ama hala olmadım.kasıklarımda batma oluyor bazen sağ tarafta bazen sol tarafta.midem bulanıyor arada bir ama kusacak şekilde değil.göğüslerimde şişti.ama hala adet olmadım.ve bu batmalar ilişkiden hemen ertesi gün başladı.yaklaşık 5 gündür devam ediyor.bugün test yaptım ama negatif çıktı.

Canım bu anlattıkların gebeliğe işaret ama bazen testler hemen sonuç vermiyor. inşaallah hayırlı sonuçlar alırsın. kan testi yapsan daha sağlıklı sonuç alırsın.
Mesela bende bu belirtiler oldu adetimde 8 gün felan gecikmişti. doktora gittim yumurta çatlamadığı için öyle olmuş dedi. ve adet oldum 10.günde.

Back