• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim lutfen cvp

Haykrs

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
21
0
6
34
İstanbul
Merahba arkadaslar ben araniza yeni katildim ama uzun suredir takip ediyorum bana yardimci olurmusunuz cevrenizde veya kendi yasamis olan arkadaslar 2 yildir evliyim ve 1 yildir bebek istiyorum adet dongum normalde 28 gunde birdi bu hic sasmazdi son 3 aydir sasmaya basladi en son 20 kasimda adet oldum ve hala adet olmus degilim evde gebelik testi yaptim negatifti doktora gittim kan testi yapti negatif oldugunu soyledi ama bana ilac kullanma dedi adet sokturucude vermedi butun kontrollerim temiz cikti ve ben kafayi yemek uzereyim midemde yanma var goguslerim aciyor cok sik idrara cikmaya basladim ve vajinamdan sanki su gibi kokusuz birsey geliyor sizce hamile olabilirmiyim kanda cikmayan gebelik olurmu adet gecikmesinden 5 gun sonra yaptirdim yanilma payi olablirmi lutfen yardim

tatlım benım adetım 12 gun gecmıs ve ıdarda cıkmamıstı dr a gıttık 12.gun kanda cıktı ben adet olmam gereken günde yumurtlamışım gec yumurtlama yanu adet olana kadar umudunu kesme
ben mmalesef dusuk yapmıştım o0 gebelıgımde benımde senın gıbı 3 ay adetlerım duzensızdı zaten

eger adetın gelırse çörekotu bal tarçın kurunu tavsıye ederım rabbımın vesılesı oldu oğlum arası kucağıma almam ıcın

Tsk ederim cvpladugin icin ozman biraz daha bekleyip kan testini tekrarlamaliyim

sanki içimde hamilesin diye bi his var:46:ancak sen yinede dikkat et ümidini kesme ve sönuc negatif olsa bile üzülme.allah gönlüne göre hayırlısını versin....bu arada çalışmalara devam et.çalışmanız bitince hemen kalkıp duşa veya tuvalete gitme... büyüklerimizden öğrendiğim kadarıyla da bacaklarını yukarıda tutarak biraz bekle:1: ben öyle yaptım:1: hayırli haberlerini duymak dileğiyle...
,
ha bu arada eltim de bir buçuk yıl denedi...oldu sonunda. ilaç vb birşeyle korunduysan önceleri olmuyo bunuda göz önünde bulunduralım..

tatlım benım adetım 12 gun gecmıs ve ıdarda cıkmamıstı dr a gıttık 12.gun kanda cıktı ben adet olmam gereken günde yumurtlamışım gec yumurtlama yanu adet olana kadar umudunu kesme
ben mmalesef dusuk yapmıştım o0 gebelıgımde benımde senın gıbı 3 ay adetlerım duzensızdı zaten

eger adetın gelırse çörekotu bal tarçın kurunu tavsıye ederım rabbımın vesılesı oldu oğlum arası kucağıma almam ıcın

Şüpheli ilişkiden sonra mı 12 gün geçmişti senin?benim 3.gün hala adet olmadım.idrarda negatif.hiç bir hastalık yok.ilk defa gecikme oldu.en son 16 sında ilişki oldu.bana da bir cvp yazıversen arkadaşım:)

Back